2020-08-07 01:49

Rețea de TRAFIC de ovare şi nou-născuţi, DESTRUCTURATĂ. De unde proveneau victimele

 |  01:28
Rețea de TRAFIC de ovare şi nou-născuţi, DESTRUCTURATĂ. De unde proveneau victimele

O reţea de traficanţi care vindeau nou-născuţi şi ovare prelevate de la femei provenite în principal din Bulgaria a fost destructurată miercuri la Salonic, în nordul Greciei, a anunţat poliţia elenă, relatează AFP.

Femeile - provenite din Bulgaria, Georgia şi de etnie romă din Grecia - erau duse la clinici private din Salonic pentru a naşte sau pentru a le fi prelevate ovarele, a precizat poliţia greacă, informează agerpres.ro.

Anchetatorii au descoperit 22 de cazuri de adopţii ilegale şi 24 de cazuri de vânzări de ovare în cadrul acestui trafic început din 2016.

Douăsprezece persoane au fost arestate miercuri, între care un medic, un avocat şi doi angajaţi ai clinicilor private din Salonic. Alte 66 de persoane ar putea fi implicate în această reţea, suspectată de asemenea de spălare de bani. Operaţiunea era condusă de un avocat şi de un ginecolog, potrivit anchetatorilor greci.

'Familiile candidate la adopţie au plătit între 25.000 şi 28.000 de euro pentru a adopta un copil. În această sumă erau incluşi banii acordaţi mamei biologice, avocatului, cheltuielile de spitalizare şi procentul plătit intermediarilor reţelei', a declarat Christos Dimitrakopoulos, şeful poliţiei din Salonic. Femeile care făceau parte din reţea au primit între 4.000 şi 5.000 de euro pentru a naşte în Grecia.

În Grecia, lentoarea procedurilor legale de adopţie, care poate dura până la cinci ani, determină mulţi candidaţi la adopţie să recurgă la acest tip de trafic ilegal. Fostul guvern condus de premierul Alexis Tsipras a reformat procedurile de adopţie pentru a reduce timpul de aşteptare.

foto: www.thepeninsulaqatar.com


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-26Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
26 Sep 2019

ha ha ha grecii cloneaza tiganci si le vand la prosti puradelul...ha ha ha stiam ca grecii sunt dati dracului dar nici chiar asa.Te duci si dai o gramada de bani si iei o cioara clonata ha ha ha.Asa se intampla cu prostii care n-au ce face cu banii
LIANA T
26 Sep 2019

Tu esti o proasta clonata care nu ai ce face cu timpul tau liber Ha,ha ,ha ,Bosorog tampit nazi !
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
26 Sep 2019

pai si puradelul tzigancii din Plescoi tot la greci a fost facut din sperma de la Basescu...ha ha ha....se cloneaza tziganci pentru partidul comunist al MAfiei
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
26 Sep 2019

aici sunt banii dumneavoastra popor roman care ati votat mafia comunista..la tiganci si mafioti
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz