2020-08-04 21:07

REȚINERE de ultimă oră. Unde a dispărut șeful Interpolului

 |  22:37
REȚINERE de ultimă oră. Unde a dispărut șeful Interpolului

Un ziar din Hong Kong a a anunţat, invocând o sursă anonimă, că şeful Interpolului, Meng Hongwei, a fost reţinut pentru a fi chestionat de „autorităţile disciplinare”, un termen folosit adesea pentru a descrie investigatorii din Partidul Comunist care se ocupă de cazurile de corupţie sau de trădare politică, scrie Associated Press și News.ro.

De asemenea, South China Morning Post a informat vineri că Hengwei a fost pus sub investigaţie imediat după ce a ajuns în China, săptămâna trecută.

Un purtător de cuvânt al Interpolului a declarat că agenţia este la curent cu articolul din South China Morning Post, dar nu a dorit să comenteze în această privinţă.

Într-un comunicat al agenţiei este precizat că „acest lucru priveşte autorităţile relevante din Franţa şi China”.

Comisia Centrală pentru Inspecţia Disciplinară, agenţia internă de investigaţii a Partidului Comunist din China, nu a postat niciun anunţ pe site-ul său despre Meng.

Poliţia din Franţa a deschis o investigaţie după ce Meng Hongwei, a fost dat dispărut de către soţia sa, care nu a mai reuşit să ia legătura cu el după ce acesta a plecat în China.

Soţia lui Hongwei a contactat poliţia din Lyon, oraşul în care se află sediul Interpol, după ce nu a mai putut lua legătura cu el de când acesta a plecat acasă în China, în 29 septembrie, conform unor surse din poliţie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-05Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
05 Oct 2018

ha ha.....interpolul se transforma ca justitia din Romania in arma politica....pana la urma va fi exact asa----se reincepe razboiul rece si dizidentii comunismului vor deveni eroii capitalismului....si invers fugarii mafioti gen UDREA GHitA si MAZARE vor deveni "EROII PARTIDULUI COMUNIST CHINEZ" care au jefuit pe "STUpiD PEOPLE" din Romania (apropo de BRUCAN) si au dus banii furati in cHINA via paradisurile fiscale Incepe sa devina din ce in ce mai clar ca se duce dracului si comertul si cooperarea anti-mafia si probabil ca in scurt timp vom reinventa si razboiul rece si noul zid al Berlinului cine stie pe unde prin Europa China si USA sunt in conflict din ce in ce mai puternic,datorita mafiotilor si oligarhilor care fura banii dintr-o parte si duc in partea cealalta.vezi cazurile de mai sus extrem de relevante
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz