2019-11-23 02:01

Revista Forbes: Vladimir Putin, cel mai puternic lider al lumii

 |  21:54
Revista Forbes: Vladimir Putin, cel mai puternic lider al lumii

Revista Forbes a anunţat miercuri desemnarea în poziţia de cel mai puternic lider al lumii a preşedintelui rus Vladimir Putin. Între timp, poziţia a doua în topul realizat de revista americană este ocupată de preşedintele-ales Donald Trump, transmite France Presse.

”Preşedintele rus a exercitat influenţa naţiunii sale în aproape fiecare colţ al planetei. Putin continuă să obţină ce vrea, din patria sa şi până în Siria, chiar şi în alegerile prezidenţiale din Statele Unite”, se arată în revista Forbes.

Americanii susţin că liderul rus ”nu este constrâns de convenţiile internaţionale şi influenţa sa doar a crescut în ultimii ani”.

Donald Trump s-a situat doar pe poziţia a doua, tocmai pentru că ”s-a dovedit imun la orice scandal”.

A treia poziţie în topul revistei americane este ocupată de cancelarul Angela Merkel.

Între timp, topul primilor cinci este completat de preşedintele chinez Xi Jinping şi de papa Francisc.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-14Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Epoca imposturii Au mai fost campanii electorale „amorțite” în România, de-a lungul timpului, dar parcă vremurile nu erau așa tulburi ca acum. Nu atât pe plan intern, cât pe plan internațional. Scena lumii se transformă, pilonii „indestructibili” ai lumii libere - NATO și UE -, își caută drumul și o nouă relevanță în epoca lui Trump și Putin, iar economia mondială se află la o răscruce, oscilând între o creștere anemică și reîntoarcerea în recesiune
30 Noi 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray