2020-07-15 15:06

Revista Time: Donald Trump, personalitatea anului

 |  21:14
Revista Time: Donald Trump, personalitatea anului

Verdictul este dat de revista americană care, tradiţional, alege o persoană ce a influenţat decisiv evenimentele anului. Alesul este răsplătit cu publicarea imaginii pe coperta revistei TIME.

"În fiecare an alegem o personalitate care a avut cea mai mare influenţă asupra evenimentelor, în bine sau în rău. E greu să susţii că altcineva a avut o mai mare influenţă ca Donald Trump asupra evenimentelor din acest an (...) Există o dezbatere profundă dacă influenţa lui a fost în bine sau în rău. Şi aceasta este provocarea pe care chiar el o are de înfruntat. Ţara a ieşit din aceste alegeri în mod clar şi public mai divizată ca oricând, mai divizată ca din orice alt ciclu electoral de care ne putem aminti", a declarat Nancy Gibbs, redactor şef al TIME.

"Ştiu că sunt foarte mulţi oameni care nu au fost de acord cu ceea ce a spus Donald Trump şi sunt foarte îngrijoraţi în privinţa a ceea ce această preşedinţie poate însemna pentru ei şi pentru ţară. Cred că i-aş provoca să spună cine altcineva a avut o influenţă mai mare, cine a furnizat o surpriză mai mare în 2016", adaugă Gibbs.

TIME a considerat că alegerea magnatului în scutinul prezidenţial a fost o frondă uriaşă faţă de clasa politică americană.

"Nu i-am adus pe Beyonce, Jay Z şi Bruce Springsteen ca să adun lume. Am fost doar eu. Şi ideile pe care oamenii voiau să le audă", subliniază Donald Trump într-un material postat de TIME pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz