2019-08-22 23:06

UPDATE. ALEGERI SUA: Donald Trump, noul preşedinte al SUA

 |  06:59
UPDATE. ALEGERI SUA: Donald Trump, noul preşedinte al SUA

UPDATE, ora 9.47 Republicanul Donald Trump este noul preşedinte al SUA, după ce a obţinut susţinerea a 10 electori în statul Wisconsin şi a unuia în Maine, ajungând astfel la 278 de electori, anunţă Washington Post.

Pentru a câştiga alegerile, republicanul avea nevoie de susţinerea a cel puţin 270 de electori.

UPDATE, ora 9.23 Candidatul republican la preşedinţia SUA, Donald Trump, a obţinut victorii în 27 de state americane, în timp ce Hillary Clinton a câştigat în 19. Astfel, republicanul are susţinerea a 267 de electori, iar democrata a 215, potrivit proiecţiilor CNN.

În aceste condiţii, Donald Trump mai are nevoie de trei electori pentru a câştiga alegerile.

Republicanul a câştigat cei trei electori din statul Alaska. De asemenea, Trump a câştigat în Pennsylvania, ceea ce i-a adus încă 20 de electori, potrivit unei proiecţii Associated Press.

Hillary Clinton era obligată să câştige în Pennsylvania pentru a avea o şansă la Casa Albă.

...................

UPDATE, ora 8.14 Candidatul republican la Preşedinţia SUA, Donald Trump, a obţinut până în prezent victorii în 22 de state americane, devansând-o pe democrata Hillary Clinton, care a câştigat în 17 state. Astfel, Trump a câştigat susţinerea a 232 de electori, iar rivala sa a 209, potrivit proiecţiilor CNN.

Hillary Clinton a câştigat alegerile in Nevada, având în prezent susţinerea a 215 electori, din totalul de 270 de care ar avea nevoie pentru a câştiga alegerile. Donald Trump mai are nevoie de numai 26 de voturi pentru a deveni preşedintele SUA.

Până la această oră, mas-media americană nu a dat încă proiecţii pentru Michigan, Wisconsin, Arizona, New Hampshire, Pennsylvania, Minnesota, Maine şi Alaska.

De asemenea, în Alaska nu s-au închis încă urnele.

În New Hampshire lupta este extrem de strânsă, Donald Trump având un avans de 15 voturi în stat.

....................

Candidatul republican la președinția SUA Donald Trump este pe cale să câștige alegerile din mai multe state cheie, precum Wisconsin, Michigan, Carolina de Nord, New Hampshire, în timp ce candidata democrată, Hillary Clinton, este în avantaj în Pennsylvania și Iowa, transmite DPA, citat de Agerpres.

Potrivit celei mai recente estimări a televiziunii CNN, sunt 190 de voturi în Colegiul Electoral pentru Clinton și 187 pentru Trump. Pentru victorie sunt necesari 270 de electori din cei 538.

Cotidianul New York Times estimează că, după ultimele rezultate parțiale, șansele de victorie sunt de peste 95% de partea lui Donald Trump.

Potrivit cifrelor vehiculate de rețelele americane de televiziune, candidatul republican este creditat cu victoria în Montana, Missouri şi Ohio.

În ceea ce o priveşte pe Hillary Clinton, democrata ar fi câștigat într-un alt stat important, Virginia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-09Parerea ta...

CRI~
09 Noi 2016

~~Da_!~~..Trump e presedinte proaspat ales de citeva zeci minute.. ..Putin e presedinte in continuare si face bine ce face pt. Rusi ca dovada stind scorul mare, foarte mare cu care cistiga de fiecare data alegerile de la EI...Pt. Noi Romanii un presedinte republican peste ocean a fost si va fi benefic in relatia mai speciala pe care o avem cu Statele Unite...Deasemeni si la Noi urmeaza alegerile pt. parlament peste o luna, iar daca sondajele vor fi corecte atunci se prefigureaza o victorie a celor din PSD ceea ce va fi culmea tot Benefic pt. poporul Roman in special.....Dar sa asteptam deci ziua de 11-Decembrie si ce va urma dupa ceea....Pina atunci sa ii uram FELICITARI pt. victorie maaaaaarelui Donald...un nume predestinat probabil pt victorie~~~~...
BERKEA MONDIALU
09 Noi 2016

FELICTATII PENTRU VICTORIE DON SEF DOLAND!
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Ochii pe America Alegerile din Statele Unite au intrat acum în linie dreaptă, după ce convențiile celor două mari partide, Democrat și Republican, și-au desemnat oficial candidații. Hillary Clinton și Donald Trump sunt singurii rămași în cursa pentru a deveni cel de-al 45-lea președinte al Statelor Unite
31 Iul 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray