2019-10-23 16:50

Rogozin, noi JIGNIRI împotriva românilor și moldovenilor

 |  20:42
Rogozin, noi JIGNIRI împotriva românilor și moldovenilor

Vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin, a declarat luni că guvernarea de la Chişinău este pro-românească şi pro-fascistă. Mai mult, vicepremierul rus mai spune că SUA ar intenţiona să pregătească diversionişti şi trupe în eventualitatea unui nou conflict militar în Transnistria, potrivit deschide.md.

Oficialul rus a comentat interdicţia de survol a spaţiului aerian al României pentru aeronava în care se afla, menţionând că e o "crimă" comisă de către Chişinău şi Bucureşti.

„Este o crimă, fiindcă avionul cu combustibilul la limită a aterizat la Minsk. Desigur că vom răspunde, important e să înţelegem cum anume să reacţionăm şi, totodată, să înţelegem ce se petrece la Chişinău. Analiza mea spune că România şi guvernarea moldovenească, pro-românească şi pro-fascistă, cu multă impertinenţă au hotărât să fie în trend cu politica americană, care presupune doar rusofobie, idiotism, sancţiuni şi declaraţii sălbatice”, a declarat Rogozin.

Vicepremierul Rusia consideră că evoluţia negativă a evenimentelor privind relaţiile Rusia-Republica Moldova ar putea conduce la reizbucnirea conflictului transnistrean.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-08-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray