2020-02-28 17:59

Rusia a început oficial războiul în Siria

 |  18:58
Rusia a început oficial războiul în Siria

Avioanele rusesti au început să bombardeze pozitiile rebelilor din Siria. Putin se justifică: "Nu asteptăm să ajungă teroriştii la noi"

Aviatia rusă a efectuat, miercuri, primele bombardamente contra unor poziţii ale teroriştilor situate în trei provincii din Siria, transmite France Presse. ''Avioane ruse si siriene au desfasurat astazi mai multe raiduri contra pozitiilor teroriste in Hama, Homs si Latakia'', in nord-vestul si centrul tarii, a precizat sursa citata.

Ministerul rus al apararii confirma bombardamentele in Siria: “In conformitate cu decizia Comandantului Suprem al Fortelor Armate ale Federatiei Ruse, Vladimir Putin, avioanele rusesti au inceput azi sa lanseze lovituri aeriene asupra unor tinte terestre ale grupului terorist Statul Islamic pe teritoriul Siriei”. Loviturile ar fi vizat echipamente militare, vehicule, depozite de armament, munitie si carburanti ale ISIS.

Presedintele rus a facut miercuri o serie de precizari privind interventia in Siria, in cursul unei intalniri cu membrii Guvernului. “Daca teroristii inving in Siria, ei ar putea veni apoi in Rusia”, a spus Putin. “Nu e niciun secret ca asa-numitul Stat Islamic a declarat demult Rusia drept un dusman al sau. Singurul mod de a combate terorismul international, in Siria si tarile vecine, este sa actionam preventiv, sa lichidam insurgentii si teroristii, nu sa asteptam sa ajunga ei la noi”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-30

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

BALACEALA POLITICA
30 Sep 2015

Bravo tarule , batei la popoua , cu nuielusa .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine