2020-04-06 22:10

Rusia duce trenuri blindate la granița cu Ucraina

 |  17:24
Rusia duce trenuri blindate la granița cu Ucraina

Armata rusă va utiliza, pentru prima dată în ultimii 15 ani, două trenuri blindate, în cursul unor exerciții militare efectuate în sud-estul țării, la circa 200 de kilometri de frontiera Ucrainei și la 400 de kilometri de Marea Neagră.

"Două trenuri speciale, denumite Amur și Baikal, aparținând Districtului militar sudic, vor participa, începând din 15 august, la exerciții militare în zona Volgograd, fiind o premieră în ultimii 15 ani", a transmis armata rusă, conform site-ului agenției Tass, scrie Mediafax.

"Trenurile vor participa la misiuni de protejare și apărare a podurilor de cale ferată de atacuri ale grupurilor subversive", a precizat armata rusă.

Fiecare tren blindat este dotat cu sisteme antiaeriene ZU-23. În trenuri pot fi transportați mii de militari și sute de tancuri.

Președintele Ucrainei, Petro Poroșenko, a ordonat joi plasarea în stare de alertă a tuturor unităților militare din Crimeea și din regiunile separatiste Donețk și Lugansk, de teama riscului izbucnirii unui conflict militar cu Rusia. Miercuri seară, președintele Rusiei, Vladimir Putin, a acuzat Ucraina că folosește metode "teroriste" pentru declanșarea unui conflict în Crimeea, după confruntări soldate cu moartea a doi militari ruși, în timp ce Administrația de la Kiev susține că Moscova caută pretexte pentru intensificarea conflictului militar.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-12Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
12 Aug 2016

SI BASESCU VINE CU O GRAMADA DE TERORISTI DIN DUBAI SI INVINGE RUSIA.......URAAAAAAAAA....BASESCU VITEAZUL....SE BATE CU RUSII.....(LE CERE SPAGA SI FACE PE PROSTUL CA NU STIE DE SPAGI)
UN CACARAU ORDINAR
12 Aug 2016

CUM DRACU SUTE DE TANCURI INTRU-N TREN DE 50 - 60 VAGOANE ? CE REZISTENTA AU LA O LOVITURA DE AGHEU ? POATE TRANSPORTA RACHETE IN ELE ? POATE LE -A SCOS DE LA MUZEU DIN 1917 - 1918 ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine