2020-04-06 00:22

RUSIA închide frontierele cu CHINA de teama răspândirii CORONAVIRUSULUI

 |  14:10
RUSIA închide frontierele cu CHINA de teama răspândirii CORONAVIRUSULUI

Rusia a anunţat că închide cei 4.250 de kilometri de frontieră cu China, pentru a contracara răspândirea noului coronavirus chinez, care ucis cel puţin până acum 170 de oameni.

”Un ordin a fost semnat joi şi a intrat în vigoare. Vom informa azi pe toată lumea cu privire la măsurile luate în vederea închiderii frontierei în Extremul Orient”, a anunţat premierul Mihail Mişustin, citat de News.ro, care nu a prezentat imediat un calendar al acestei închideri a frontierei. Măsura vizează inclusiv porturile maritime.

Ministerul rus de Externe a anunţat la rândul său, într-un comunicat, suspendarea începând de joi a emiterii vizelor electronice chinezilor în puncte de trecere în Extremul Orient, în enclava europeană Kaliningard şi în al doilea oraş din ţară, Sankt Petersburg, foarte frecventat de turişti.

Foarte mulți cetățeni chinezi, turişti şi muncitori , sunt prezenţi în Rusia şi mai ales în Siberia şi în Extremul Orient. Ei folosesc totodată masiv aeroporturile ruse ca punct de tranzit către ţările europene.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine