2019-10-20 14:43

RUSIA l-a sărit din schemă pe OBAMA şi a invitat la Astana doar echipa lui TRUMP

 |  09:26
RUSIA l-a sărit din schemă pe OBAMA şi a invitat la Astana doar echipa lui TRUMP

Rusia a invitat doar echipa presedintelui ales al Statelor Unite Donald Trump la negocierile privind găsirea unei soluţii de pace in Siria (23 ianuarie, Kazahstan), sărindu-l din schemă pe presedintele in funcţie, Barack Obama.

Vineri, purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat afirmase că SUA nu au primit nici o invitație oficială la discuțiile din capitala Kazahstanului, mediate de Rusia, Iran și Turcia. Diplomația americană este încă sub controlul administrației președintelui Barack Obama Tot vineri, purtătorul de cuvânt al lui Trump, Sean Spicer, declarase că Michael Flynn, viitorul consilier pentru securitate națională al președintelui ales al SUA, a discutat la telefon cu ambasadorul rus la Washington, Serghei Kisliak, la inițiativa acestuia. Ulterior, stafful lui Trump a rectificat: dialogul ar fi avut loc pe 29 decembrie, chiar în ziua în care Statele Unite au anunțat sancțiuni împotriva Moscovei, pentru presupusa imixtiune în alegerea noului președinte american, transmite Reuters.

Kisliak a invitat la Astana doar reprezentanții administrației Trump, pentru care luni, 23 ianuarie va fi prima zi lucrătoare după ceremonia de învestire a președintelui, din 20 ianuarie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-14Parerea ta...

”SERVICIILI”
14 Ian 2017

CINE-I OBAMA?
TEATRUL KABUKI WALSTREET
14 Ian 2017

"ASAZISUL.............. "BARACK OBAMA" SE NUMEST E DE FAPT "BARRY SOETORO " DIN ARISTOCRATA BRTANI CA DUNHAM CARE A RAMAS GR AVIDA EA STIE CAND SI UND E SI CU CINE............. .GOLDMAN SACHS A PUS CIA SA FABRICE UN PASAPORT FA LS IN HONOLULUL HAWAII... ...........SI UITE-ASA CL ANUL WALLSTREET A AVUT 10 ANI INCA O MARIONETA LA C ASA ALBA ................ ..
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray