2020-08-04 14:49

Rusia: Sistemul de rachete Buk nu a trecut granița în Ucraina

 |  02:25
Rusia: Sistemul de rachete Buk nu a trecut granița în Ucraina

Moscova susține că sistemul de rachete Buk nu se află în mâinile separatiștilor. Potrivit oficialilor de la Ministerul Apărării, acesta în Ucraina nu au ajuns nici arme rusești și nici alte tipuri de echipament militar.

Un purtător de cuvânt al Ministerului Apărării din Rusia a negat vineri că sistemul de rachete Buk ar fi fost trimis separatiștilor aflați dincolo de granița ucraineană. „Pe ascuns acest lucru este imposibil de făcut”, a declarat acesta. El a adăugat că oficilaii de la Kiev mint când susțin că au prins doi cetățeni ruși care sunt „specialiști de corectare a traiectoriei rachetelor complexului Buk”, întrucât specialiștii de acest tip sunt folosiți numai pentru „sisteme de arme ale căror obiective sunt situate pe teren”.

Autoritățile ucrainene au acuzat separatiștii proruși din Ucraina de distrugerea unui avion al Malaysia Airlines în cursul zilei de joi, informează Mediafax. În urma incidentului, 298 de persoane au murit, cele mai multe dintre ele fiind de naționalitate olandeză. Prorușii susțin că nu dețin arme care pot doborî asemenea avioane, în timp ce diplomația rusă respinge acuzațiile și cere o anchetă echidistantă asupra celor întâmplate. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-19Parerea ta...

MEDINA
19 Iul 2014

Toata Europa si Ucraina este capusata de sistemul de rachete si antirachete Bush -NATO .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz