2019-10-17 11:11

ȘAPTE persoane rănite într-un ATAC la Paris

 |  09:51
ȘAPTE persoane rănite într-un ATAC la Paris

Şapte persoane au fost rănite, dintre care patru grav, după ce un bărbat i-a atacat cu un cuţit şi o bară de fier în Paris, scrie BBC.

Bărbatul, despre care se crede că este un cetăţean afgan, a fost arestat. Sursele BBC susţin că nu există nicio dovadă că ar fi vorba de un atac terorist.

Mai multe informaţii din presă arată că două persoane dintre cele rănite ar fi cetăţeni britanici, scrie News.ro.

Atacul a avut loc în jurul orei locale 23:00 pe canalul Ourq din arondismentul 19, în nord-estul capitalei.

Sursele au precizat că bărbatul a înjunghiat iniţial doi bărbaţi şi o femeie în apropierea cinematografului MK2.

Mai multe persoane din apropiere care jucau petanque ar fi aruncat cu mingi în atacator pentru a-l opri. Bărbatul a fost lovit şi apoi a fugit. Ulterior, el a atacat doi turişti britanici.

„Investigăm acest incident şi suntem în contact cu autorităţile franceze”, a comunicat ministerul de Externe al Marii Britanii.

O sursă din poliţia franceză a declarat: „În acest moment nu există nimic care să indice că ar fi vorba de un atac terorist.”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-10Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
10 Sep 2018

cica "nu e atac terorist"......Atunci e ceva care se intampla in mod normal acolo unde e democratie si libertate,oamenii isi manifesta bucuria cand ataca cu cutitele publicul,e de fapt noul salut european marca MERKEL.....in loc de GUTEN TAG ia niste cutite in spinare ca sa te simti bine
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray