2019-10-14 07:01

Scandal cât CASA. ALBĂ. Donald TRUMP, ACUZAT din nou de comportament SEXUAL deplasat

 |  11:52
Scandal cât CASA. ALBĂ. Donald TRUMP, ACUZAT din nou de comportament SEXUAL deplasat

Cele trei femei care l-au acuzat anul trecut pe Donald Trump de comportament sexual ”nepotrivit”, au pus din nou tunurile pe preşedintele american şi au reclamat în acest sens deschiderea unei anchete în Congres, una dintre ele afirmând faptul că a fost sărutată cu forţa, scrie News.ro.

Cele trei femei, cu vârste cuprinse între 30 şi peste 70 de ani, au formulat deja acuzaţii în timpul campaniei prezidenţiale americane din 2016. Ele au făcut declaraţii luni, într-o emisiune a postului NBC, iar Casa Albă le-a catalogat imediat mărturiile drept ”acuzaţii false”.

Rachel Crooks, care avea 22 de ani în 2005, a povestit că miliardarul a sărutat-o pe gură fără consimţământul ei, pe câd lucra ca recepţioneră la Trump Tower. Ea a declarat că s-a simţit ”un pic ameninţată”, ca şi cum nu ar fi avut ”de ales”. ”Cer, aşadar, ca membrii Congresului să lase de o parte afilierea lor politică şi să ancheteze cu privire la comportamntele sexuale nepotrivite ale domnului Trump”, a declarat ea.

Jessica Leeds l-a acuzat pe omul de afaceri că a atins-o, fără consimţământăul său, într-un avion, în anii '70. ”Şi-a pus mâinile peste tot, mă săruta şi mă atingea”, a declarat ea.

Samantha Holvey, care a participat la concursul de frumuseţe Miss USA al magnatului în domeniul imobiliar, a povestit că Donald Trump, care s-a întâlnit cu participantele în culise, le-a privit cu concupiscenţă, ca şi cum erau ”o bucată de carne”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-12Parerea ta...

ARDELEANUL
12 Dec 2017

Privite cu concupiscenta... hahaha... pai ce erau daca nu bucati de carnuri goale? Mai are soros bani ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray