2019-09-22 21:59

SCANDAL ia amploare: MOSCOVA expulzează zeci de diplomați britanici

 |  14:04
SCANDAL ia amploare: MOSCOVA expulzează zeci de diplomați britanici

Moscova a transmis Marii Britanii că trebuie să reducă "puţin peste 50" de posturi de diplomaţi şi de funcţionari din reprezentanţele sale diplomatice din Rusia, în contextul amplificării disputei în privinţa otrăvirii fostului dublu spion rus Serghei Skripal şi a fiice sale în Anglia, a anunţat sâmbătă Ministerul rus de Externe, potrivit Reuters. Rusia a luat deja măsuri de răspuns împotriva Marii Britanii şi a expulzat 23 de diplomaţi britanici, în urma deteriorării relaţiilor dintre cele două ţări, după ce Londra a acuzat Moscova de otrăvirea lui Skripal şi a fiicei sale Iulia, conform Agerpres.

Ministerul rus de Externe l-a convocat vineri pe ambasadorul britanic Laurie Bristow şi i-a spus că Londra are o lună la dispoziţie pentru a-şi reduce contingentul diplomatic din Rusia la acelaşi nivel ca misiunea rusă din Marea Britanie. Rusia a expulzat de asemenea 59 de diplomaţi din alte 23 de ţări care au sprijinit Marea Britanie. O purtătoare de cuvânt a Ministerului britanic de Externe a spus că decizia Rusiei este regretabilă. Ea nu a precizat ce număr de angajaţi ai reprezentanţelor diplomatice britanice din Rusia vor fi afectaţi. Ambasada Marii Britanii de la Moscova a precizat că nu îşi face public numărul de funcţionari.

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a declarat pentru Reuters că solicitarea înseamnă că Marea Britanie va trebuie să reducă "puţin peste 50" din posturile de diplomaţi şi funcţionari din Rusia, în afara celor 23 de diplomaţi care au fost deja expulzaţi. "Am cerut paritate. Marea Britanie are cu 50 de diplomaţi mai mult decât Rusia", a spus Zaharova sâmbătă. Întrebată dacă acest lucru înseamnă că Londra va trebuie să taie exact 50 de posturi, ea a spus că "puţin peste 50".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-31Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
31 Mar 2018

ha ha am avut dreptate 100%...deci litigiul e intre Imperiul britanic si neo-Tarismul rusesc al lui Putin care vrea sa readuca dinastia Romanovilor in Rusia>>>>>>Deci nu este un razboi USA-Rusia sau EUROPA-RUSIA ci este ca de obicei batalia financiara intre doua case aristocratice.........Romanovii versus Imperiul britanic.....si razboaiele din Siria si IRak reflecta exact chestiile astea..ptr ca e vorba de dominioane britanico-franceze(Irak Kuweit Arabia Saudita) versus Siria care este dominion rusesc...si versus Libia care era de apul ei dar a fost imediat distrusa de regimul Clinton-Sarkozy
CE VEDEM:
31 Mar 2018

”Traian Băsescu, preşedinte al României în perioada 2004 – 2014. Martin Schulz, președintele Parlamentului European. Toate trăsăturile îi sunt de evreu. Donald Tusk, al doilea președinte al Consiliului European. David Cameron, primul ministru al Marii Britanii, a afirmat în 2010 că are rădăcini evreiești. În imaginea de mai jos aprinde candelabrul hanuka, care este 100% un simbol evreiesc. George Bush, fostul președinte al Statelor Unite. În recensămintele americane, familia Bush a fost listată ca fiind o familie de evrei. Dinastia evreiască Harriman i-a construit într-o familie puternică. Bush rugându-se la zidul plângerii. În dreapta îl avem pe prim-ministrul britanic Tony Blair, împreună cu mai marele rabinilor din Marea Britanie. Vladimir Putin, președintele Rusiei.
PREșEDINTELE RUSIEI,
31 Mar 2018

Vladimir Putin (de asemenea evreu) și Beler Lazar, mai marele rabinilor din Rusia. Capul oligarhilor rusești împreună cu șeful congresului evreiesc rusesc; Abramovici l-a făcut pe Putin președinte. Abramovici a spus într-un interviu din 2005 că Putin este evreu după mamă, ceea ce, după legea evreiască, îl face să fie evreu pur. Autobiografia originală a lui Putin a menționat numele evreiesc al mamei sale. În edițiile ulterioare acesta a fost schimbat. Pe lângă asta, Putin spunea că tatăl său a studiat talmudul evreiesc și că a crescut într-o casă plină cu evrei. Se poate ca și tatăl acestuia să fi fost evreu.
Să REVENIM LA POZE:
31 Mar 2018

Angela Merkel, cancelarul Germaniei. Bush și cancelarul german Angela Merkel (cantor). Merkel este evreică; numele de fată a acesteia înseamnă cantor; acesta a fost germanizat din poloneză. Numele acesteia este un nume rabinic. Întreaga clasă regală și politică britanică este plină de evrei și pedofili (după cum arată scandalul cu Jimmy Seville). Harper, primul ministru al Canadei. Sediul B’nai Berith se află vis-a-vis de biroul său oficial. Presa evreiască din Israel l-a numit cel mai mare aliat al evreilor din toate timpurile. craina, Harper și Cheney. Ucraina este controlată de FMI și oligarhii ruși. Evreii vor să preia din nou controlul total asupra Ucrainei; aceștia se folosesc de Rusia și de situația din Ucraina pentru a provoca un al Treilea Război Mondial. Primul ministru al Australiei. Controlat de evrei.
FOSTUL PREșEDINTE
31 Mar 2018

al Franței, Chirac. Sarkozy a recunoscut pe față că este evreu și a afirmat că „francezii albi TREBUIE să se corcească cu ne-albi” până dispar, susținând că acesta este „cel mai bun lucru pentru Republica Franceză.” În fine, câți prim-miniștrii francezi sunt Gentili? Sau asta nici nu mai contează?! Hollande miroase a evreu de la o poștă. Chirac și Regan. Cine crezi că dețin „Banca Franceză”? Aceiași evrei care dețin și Rezerva Federală din Statele Unite – Rothschild. Un alt prim-ministru al Canadei, Chretein. Noul prim-ministru liberal; Chreiein a lucrat pentru Trudeau, înainte ca acesta să devină prin-ministru. Întreaga campanie a acestuia a fost finanțată de familia evreiască miliardară Bronfman. Tot evreii l-au finanțat și pe Harper în cadrul aceleiași campanii. Iloilo, președintele Fiji. Nici măcar Fiji nu este ferită de controlul evreiesc. Barroso, fostul prim-ministru al Portugaliei și președinte al Comisiei Uniunii Europene.
CORECT, CUCUVEA!
31 Mar 2018

Ăștia sunt khazari, nu evrei!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
31 Mar 2018

PS....cat despre EISENHOWER nu are ce sa caute in discutia de aici,el nu a fost niciodata sluga MAFIOTILOR..chiar a avut un discurs foarte clar despre "COMPLEXUL MilitARo-INDUSTRIAL"...si s-a certat la cutite cu mafiotii khazari care l-au asasinat pe JFK........adica exista si evrei de origine Khazara care nu sunt mafioti.....dar nu e treaba mea sa fac selectie printre ei Noi in Romania avem problemele de dupa 1989 deoarece totul a fost clocit in laboratoarele BILDERBERGULUI....ei sunt MARII mafioti care jefuiesc tarile....adica grupul Rockefeller-Kissinger-Clinton-Junker-Barosso-MErkel mai exact GOLDMAN SACHS-ul care l-a manevrat si pe OBAMA(numele real este SOBARKA SOETORO un marxist care a facut scoli islamice)..Sa stii ca Contraspionajul de pe vremea lui Ceausescu l-a averizat ca urmeaza sa patim chestia asta,de aia si discursul lui Ceausescu cu "AGENTURiLI" care au dat "LOVITURA DE STAT" pe care au prezentat-o drept "REVOLUTIE" in decembrie 1989 la televizor
AU DISTRUS PACEA LUMI
01 Apr 2018

TARULE IAI LA RANGA DE 28 CENTIMETRI . ACUM NU I-MI MAI DA VIZA DE AMERICA .
VALI
02 Apr 2018

Cînd se bat berbecii , mor păduchii.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray