2020-01-25 12:33

Scandal la o clinică de fertilitate. Medicul, acuzat că şi-a folosit sperma la inseminarea pacientelor

 |  09:54
Scandal la o clinică de fertilitate. Medicul, acuzat că şi-a folosit sperma la inseminarea pacientelor

Un scandal uriaş a izbucnit la o clinică de fertilitate din Ottawa, Canada, un medic fiind acuzat că a folosit propria spermă la inseminarea pacientelor sale. Două fete au depus o plângere la tribunal după ce au făcut teste ADN care au scos la iveală faptul că nu sunt fiicele biologice ale taţilor lor.

De asemenea, există posibilitatea ca zeci de paciente să deschidă un proces colectiv împotriva medicului.

Cele două tinere din Ottawa au făcut teste ADN care au scos la iveală faptul că nu sunt fiicele biologice ale taţilor lor. Mai mult, analizele au arătat că fetele sunt surori vitrege.

Acesta au venit pe lume în urma unui tratament urmat la aceeaşi clinică de fertilitate, părinţii lor apelând la acelaşi doctor, Norman Barwin.

„Când eram mică, lumea mă întreba frecvent dacă sunt adoptată, iar pe mine mă amuza. Am simţit o undă de şoc în tot corpul. E ceva ce nu mi-am imaginat vreodată”, a afirmat Rebecca Dixon, Ottawa, potrivit digi24.ro.

În 2013, medicul canadian a declarat că a încurcat probele de spermă în cel puţin patru cazuri de fertilizare in vitro, nerecunoscând însă că materialul genetic ar proveni de la el. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine