2019-10-23 13:22

SCHIMB DE FOCURI la o sală de bowling din apropiere de Los Angeles: mai mulți MORȚI şi RĂNIȚI

 |  15:33
SCHIMB DE FOCURI la o sală de bowling din apropiere de Los Angeles: mai mulți MORȚI şi RĂNIȚI

Trei persoane au fost ucise şi alte patru au fost rănite, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în timpul unui schimb de focuri de la o sală de bowling din apropiere de Los Angeles, a anunţat poliţia din California, citată de AFP.

Toate cele şapte victime sunt bărbaţi, a precizat pentru AFP sergentul Ronald Harris, de la Poliţia din Torrance, oraş situat la aproape 30 de kilometri sud-est de Los Angeles. 

Trei au fost declaraţi morţi pe loc şi doi răniţi au fost spitalizaţi, a precizat el. Poliţia a fost informat puţin înainte de miezul nopţii de focurile de armă de la Gable House Bowl. 

Potrivit unui martor citat de Los Angeles Times, o "luptă" ar fi precedat schimbul de focuri.

Aproape 40.000 de persoane au fost împuşcate mortal în 2017, inclusiv sinuciderile, potrivit autorităţilor americane, citate de News.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-05Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Final de vis pentru “Magic Mamba” Baschetul profesionist nord-american este de miercuri noapte mai sărac. Mult mai sărac aş îndrăzni să spun. Celebrul Kobe Bryant (37 de ani), singurul jucător din NBA care a jucat timp de 20 de ani pentru aceeaşi echipă, în speţă Los Angeles Lakers, a spus STOP carierei. Definitiv, după ce a fost şi chinuit în ultima perioadă de accidentări
14 Apr 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray