2019-08-18 12:43

Şeful Audi, Rupert Stadler, ARESTAT în dosarul Dieselgate

 |  14:24
Şeful Audi, Rupert Stadler, ARESTAT în dosarul Dieselgate

Directorul executiv al companiei germane de automobile Audi, Rupert Stadler, a fost arestat în legătură cu o investigaţie privind scandalul Dieselgate, scrie BBC.

Un purtător de cuvânt al Volkswagen, care deţine Audi, a confirmat că Stadler a fost reţinut. Procurorii din Munchen au comunicat că au acţionat pentru că există riscul ca Stadler să încerce să ascundă dovezi.

Scandalul a început acum trei ani când s-a descoperit că maşinile Volkswagen aveau dispozitive prin care obţineau rezultate false la testele pentru emisii.

Dispozitivele au fost găsite iniţial în maşinile Volkswagen pentru ca apoi şi Audi să fie găsită vinovată.

Luna trecută, Audi a recunoscut că încă 60.000 de modele A6 şi A7 cu motoare diesel au probleme cu dispozitivele privind emisiile.

Anul trecut, Audi a retras de pe piaţă 850.000 de maşini, dintre care doar câteva au avut nevoie de modificări.

Procurorii din Munchen au declarat că Stadler va fi auiat miercuri, după ce a vorbit cu avocaţii săi.

Volkswagen a recunoscut că aproape 600.000 de maşini vândute în SUA aveau instalate dispozitive care aveau ca scop păcălirea testelor de emisii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-18Parerea ta...

COADA DRACULUI
18 Iun 2018

EL NU A FOST SINGUR . CEI CARE AU FACUT PROGRAMUL SI TEHNICIENI DIN LABORATOARELE FIRMELOR . DE MOTOARE CARE FUNCTIONEAZA CU HIDROGEN , NU ZICE NIMENI NIMIC ?????????
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
18 Iun 2018

aici duce nebunia....EURO 3-4-5-6-7-8-9-BLA BLA BLAAAAA.......standarde falsificate pentru profituri// cu toate ca vw si audi sunt printre cele mai bune masini tot nu s-au putut incadra la standardele nebunilor si birocratilor care conduc tarile
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray