2019-08-18 00:17

Șeful CIA către TRUMP: Mai ușor cu spontaneitatea când e vorba de RUSIA!

 |  19:36
Șeful CIA către TRUMP: Mai ușor cu spontaneitatea când e vorba de RUSIA!

Intr-un interviu pentru "Fox News Sunday", directorul CIA, John Brennan, l-a sfatuit pe Donald Trump să nu ierte Rusia pentru acţiunile ei recente şi l-a avertizat să fie atent ce spune, referindu-se la slăbiciunea acestuia de a face declaraţii ample pe Twitter.

”Spontaneitatea nu este un lucru care protejează interesele securităţii naţionale şi, de aceea, atunci când vorbeşte sau reacţionează, să se asigure că înţelege că implicaţiile şi imapctul asupra Statelor Unite poate să fie profund”, a declarat Brennan, citat de news.ro.

”Este vorba despre mai mult decât domnul Trump. Este vorba despre Statele Unite ale Americii”, a subliniat directorul CIA.

Trump a acuzat săptămâna trecută comunitatea informaţiilor că a divulgat informaţii despre un raport neconfirmat cu privire la informaţii compromiţătoare pe care ruşii le-ar fi strâns împotriva lui Trump.

Pe Twitter, el a acuzat agenţiile de informaţii de practici care amintesc de Germania nazistă.

”Ceea ce găsesc scandalos este asimilarea comunităţii de informaţii cu Germania nazistă”, a denunţat Brennan.

”O consider o mare jignire”, a subliniat el.

Trump a pus la îndoială în mod public, timp de luni de zile, concluziile spionajului american, potrivit cărora Rusia s-a aflat în spatele atacurilor cibernetice împotriva unor organizaţii politice din cadrul Partidului Democrat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-15Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
15 Ian 2017

BRENNAN E OMUL LUI CLINTO N SI OBAMA............... .....CREATORUL MIZERIEI "STAT CIA-SLAMIC".....IN SCURT TIMP O SA FIE ALTC INEVA DIRECTOR ......GAME OVER
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray