2020-02-18 02:51

Șeful de personal de la Casa Albă NEAGĂ că l-ar fi numit „IDIOT” pe președintele TRUMP

 |  11:56
Șeful de personal de la Casa Albă NEAGĂ că l-ar fi numit „IDIOT” pe președintele TRUMP

Şeful de personal al Casei Albe, John Kelly, a dezminţit luni relatările postului de televiziune NBC News potrivit cărora l-ar fi numit în mod repetat pe preşedintele Donald Trump ''un idiot'', transmit dpa şi AFP, preluate de Agerpres.

John Kelly, general în retragere cu patru stele, a fost numit în funcţia de şef de personal în urmă cu nouă luni, presa creditându-l cu reuşita de a fi impus disciplina într-o Casă Albă haotică.

''Petrec mai mult timp cu preşedintele decât oricine altcineva şi avem o relaţie incredibil de sinceră şi de puternică”, a afirmat Kelly într-un comunicat. „El ştie întotdeauna care îmi este poziţia şi atât el, cât şi eu, ştim că această poveste este o porcărie totală'', a menţionat el. ''Sunt dedicat preşedintelui, agendei sale şi ţării noastre. Aceasta este o altă tentativă jalnică de a calomnia oameni apropiaţi de Preşedintele Trump şi de a distrage atenţia de la multele succese ale administraţiei'', a adăugat John Kelly. NBC News relatase puţin mai devreme că John Kelly a ''erodat moralul'' la Casa Albă în ultimele luni prin comentarii în care insulta inteligenţa preşedintelui şi se descria pe sine ca ''salvatorul ţării''. Citând opt actuali sau foşti angajaţi ai Casei Albe, NBC a relatat că John Kelly s-a descris pe sine faţă de alţi asistenţi drept „singurul obstacol împotriva catastrofei” şi l-a numit în mai multe rânduri pe Trump drept „un idiot''.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine