2019-11-19 03:03

Șeful serviciului de informații german: Statul Islamic (SI) vrea să comită atacuri în Germania

 |  09:22
Șeful serviciului de informații german: Statul Islamic (SI) vrea să comită atacuri în Germania

Hans-Georg Maassen, șeful serviciului de informații interne german, BfV, a declarat că gruparea teroristă Stat Islamic (SI) vrea să comită atacuri în Germania, situația securității fiind "foarte serioasă".

Acesta a ţinut să precizeze că nu știe nimic despre un plan concret de atac, relatează Reuters, citat de Agerpres.

Hans-Georg Maassen a declarat publicației germane Welt am Sonntag că gruparea Statul Islamic vrea să comită atacuri împotriva Germaniei și a intereselor germane.

"Deocamdată nu avem cunoștință de planuri concrete privind un atac terorist în Germania", a completat acesta.

Şeful serviciului de informații interne german, BfV, a mai spus că propaganda SI are ca scop să-i încurajeze pe adepții grupării să preia inițiativa și să comită atacuri în Germania. Acesta a susţinut că Germania a evitat un atac de proporții datorită muncii de succes a autorităților din domeniul securității. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-10Parerea ta...

CROCODIL DE TABLA
10 Apr 2016

Ba Magarilor ; Ce ati cautat in Africa si Peninsula Araba , Caucaz , in al doilea razboi ? Dar cine l-ea omorit conducatori , bambardat si l-ea dat armamant ? Uni ia inarmat pe alti si sa jucat sah cu mafioti de mina . Acum cine ia chemat fara acte si adentitate ? Sa raspunda Angelica de distrugerea Europei . Ba Tantalailor le dati la Teroristi cite o - Bomba Electronica - si le distrugeti toata electronica , comunicati , masini , radio , pe o raza de 5 - 10 kilometri . Inclusiv la Armele dirijate electronic , sau avioane , tancuri , telefoane . Opriti sau schimbati fregventa radio si telefoane in toata zona de conflict . Cine le incarca si plateste telefoanele si iau bani ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray