2019-10-15 19:20

Senatorul John McCAIN: „TRUMP dă apă la moară Statului ISLAMIC!”

 |  19:41
 Senatorul John McCAIN: „TRUMP dă apă la moară Statului ISLAMIC!”

Ordinul executiv al președintelui american Donald Trump de a interzice intrarea în SUA a cetățenilor din șapte țări majoritar musulmane este "derutant" și ridică câteva semne de întrebare, a declarat, duminică, senatorul american John McCain, citat de Reuters, informează Agerpres.

"A fost un proces foarte derutant", a declarat la emisiunea "Face the Nation", de la CBS, republicanul McCain, președinte al Comisiei pentru Servicii Armate din Senatul SUA. McCain a apreciat că efectele ordinului executiv al lui Trump în privința imigrației "vor oferi probabil ISIS (Statul Islamic), în unele domenii, (mai mult material de) propagandă" și s-a întrebat de ce printre țările vizate de ordin se numără și Irakul, unde forțele americane luptă alături de trupele irakiene împotriva Statului Islamic.

McCain s-a declarat "îngrijorat" de includerea fostului șef de campanie al lui Trump, Steve Bannon, actual consilier principal al președintelui american, în Consiliul Național de Securitate al SUA. McCain a apreciat că aceasta reprezintă "o abatere radicală de la (normele de organizare ale oricărui) consiliu național de securitate din istorie".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-29Parerea ta...

HAZNAUA ISTORIEI
29 Ian 2017

BA CIINE BULDOG UMFLAT , IAI PE TIGANI LA TINE ACASA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray