2019-11-18 06:32

Situație confuză în VENEZUELA. Guvernul lui MADURO acuză o „tentativă de lovitură de stat” declanșată de militari fideli liderului Opoziției, Juan GUAIDO

 |  15:47
Situație confuză în VENEZUELA. Guvernul lui MADURO acuză o „tentativă de lovitură de stat” declanșată de militari fideli liderului Opoziției, Juan GUAIDO

Trupe care-l sprijină pe preşedintele venezuelean Nicolas Maduro şi altele care ar fi trecut de partea opozantului Juan Guaido sunt aproape de o confruntare în capitala Caracas, unde situaţia este confuză, relatează marţi agenţiile AFP şi EFE, preluate de Agerpres.

Guvernul a denunţat o „tentativă de lovitură de stat'' după ce preşedintele Adunării Naţionale autoproclamat preşedinte interimar, Juan Guaido, a anunţat din interiorul unei baze militare, prin intermediul reţelelor de socializare, că a primit sprijin din partea unui grup de „soldaţi curajoşi''.

Acest grup de soldaţi l-au eliberat din arest domiciliar pe opozantul Leopoldo Lopez. De asemenea, susţinători ai lui Guaido au ieşit pe străzi şi au început să se adune în Piaţa Altamira, epicentrul protestelor împotriva lui Maduro.

Un fidel al acestuia din urmă, Diosdado Cabello, le-a cerut de asemenea susţinătorilor lui Maduro să se adune la Palatul Miraflores, sediul preşedinţiei. În acest timp, guvernul preşedintelui Maduro susţine că este în curs o acţiune de „neutralizare a unui grup restrâns de trădători din efectivele armatei, care s-au poziţionat la intersecţia Altamira pentru a porni o lovitură de stat''.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-30Parerea ta...

TRADATORI DE TARA
30 Apr 2019

CIT DE CURIND SI LA NOI . DAR DUPA CE ADUCE AURUL IN TARA SI IL DEPOZITEAZA IN CAVOUL LUI VILCOV DE LA RUSI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray