2019-11-13 22:59

ȘOC! Donald TRUMP ar fi vrut să o numească pe fiica sa, IVANKA, la conducerea Băncii MONDIALE

 |  15:38
ȘOC! Donald TRUMP ar fi vrut să o numească pe fiica sa, IVANKA, la conducerea Băncii MONDIALE

Preşedintele american Donald Trump povesteşte, într-un interviu publicat vineri, că a vrut să o numească pe fiica sa Ivanka, de 37 de ani, în fruntea Băncii Mondiale, întrucât „se pricepe foarte bine la cifre", relatează AFP, preluată de Agerpres.

„Este o adevărată diplomată", explică Trump într-un interviu acordat publicației „The Atlantic”. „Ar fi fost foarte bună la ONU de exemplu (ca ambasadoare a SUA - n.r.)", afirmă liderul de la Casa Albă. „Dacă aş fi numit-o, ei ar fi strigat nepotism, dar asta nu ar fi avut nimic de a face cu nepotismul", susţine el. Continuând pe aceeaşi notă, preşedintele american a spus: „M-am gândit la Ivanka chiar pentru a conduce Banca Mondială", instituţie fondată în 1944 la Bretton Woods, în acelaşi timp cu Fondul Monetar Internaţional (FMI). „Ar fi fost excelentă pentru acest post pentru că se pricepe foarte bine la cifre", afirmă el referindu-se la fiica sa, al cărui soţ, Jared Kushner, este unul dintre cei mai influenţi consilieri ai săi. „Este calmă. Am văzut-o în situaţii de stres enorm, ea reacţionează foarte bine (...) Ea este cu adevărat prezentă când intră într-o cameră", mai spune Trump. Donald Trump l-a numit, în cele din urmă, în fruntea Băncii Mondiale, pe unul dintre susţinătorii săi fideli, David Malpass.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-12Parerea ta...

ERMAC
13 Apr 2019

Fata mea e manager, Urca firma pan la cer!
Doresc sa comentezMAI VECHI...

De ce PSD + Trump = love În România, Partidul Social Democrat, în Moldova, Partidul Socialist, în Rusia, Rusia Unită (partidul lui Putin) și comuniștii chiar, au aplaudat victoria lui Donald Trump în alegerile prezidențiale. Trump, care a fost candidatul Partidului Republican – conservator, de dreapta - și a câștigat alegerile cu mesaje complet incompatibile cu ale unei formațiuni autentice de stânga
27 Ian 2017 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray