2020-07-03 23:35

Sondaje Brexit: Tabăra Pro UE avansează simțitor

 |  17:39
Sondaje Brexit: Tabăra Pro UE avansează simțitor

Un sondaj realizat prin telefon inainte de referendum si dat publicitatii acum arata ca tabara care sustine ramanerea in UE conduce cu patru puncte: 52% vor ramanerea in UE si 48% opteaza pentru Brexit.

Campania pentru ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana si-a recapatat avansul asupra taberei rivale "Out" (afara), daca ne luam dupa un sondaj YouGov pentru ziarul The Times. Potrivit acestui sondaj, tabara "In" conduce cu 51%, fata de 49%, cat are tabara "Out".

De asemenea, un sondaj Ipsos MORI, realizat inaintea votului dar publicat acum, arata ca ca 52% dintre britanici intentioneaza sa voteze pentru ramanerea in Uniunea Europeana, in timp ce 48% vor sa aleaga iesirea din comunitatea europeana.

Cea mai mare diferenta intre tabere e prezentata de un sondaj realizat online de Populus, care plaseaza tabara "In" cu 10 procente in fata taberei "Out".

Pe site-ul What UK Think exista o medie a sondajelor recente. Astfel, tabara pro-UE conduce cu doua puncte. Majoritatea sondajelor situeaza cele doua tabere la diferente foarte mici. Totusi, la casele de pariuri, tabara "In" este cotata cu cele mai mari sanse de a iesi castigatoare.

Aproximativ 46,5 milioane de alegatori sunt chemati la urne, in cadrul unui referendum in care decid soarta Regatului Unit: in sau in afara UE.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz