2020-07-09 03:56

Statul Islamic revendică atacul terorist de la Berlin

 |  21:59
Statul Islamic revendică atacul terorist de la Berlin

Gruparea Statul Islamic a revendicat atentatul de luni seara de la Berlin, anunţă Reuters, care citează agenţia de informaţii a grupării teroriste, Amaq, scrie agerpres.ro.

Un camion a intrat luni seară în mulțimea de oameni aflată la târgul de Crăciun din Berlin, cel puțin 12 persoane pierzându-și viața și alte zeci fiind rănite, a anunțat poliția germană, potrivit Reuters. Poliția afirmă că este vorba despre un atac terorist.

Atacul s-a soldat cu 12 morţi şi 48 de răniţi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-20Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
20 Dec 2016

SI DE UNDE PRIMESTE BANII ASAZISUL "STAT ISLAMIC"??????.......QATAR ARABIA SAUDITA KUWEIT TURCIA PLUS TRAFICUL DE ARME IMPREUNA CU HILARRY CLINTON SI HUMA ABEDIN..............IAR LOGISTICA DE LA BIBI NETANIAHU SI PHILLIP BLOOM...ADICA MAFIA SECURIST-BANCARA DIN ROMANIA CENTRATA IN JURUL OAMENILOR BECHTEL....IAR ANGELIKA-CAPDEPORC A CONTRIBUIT CU 2MILIARDE DE EURO LA ARABIA SAUDITA....BANI FURATI DIN MULTINATIONALELE UE SPALATI PENTRU ACTIVITATI TERORISTE...LACARE VRE SI EA NISTE PROFIT....MACAR50LA SUTA DECI SA PRIMEASCA 3MILIARDE INAPOI....AFACERI KUSHER CU BANII FRAIERILOR CARE-SI PLATESC TAXELE PRIN EUROPA.....EUROPEAN STUPID TAX PAYERS
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz