2019-07-24 05:54

Strângere de mână ISTORICĂ între Trump și Kim Jong Un, la SINGAPORE. A fost semnat documentul privind DENUCLEARIZAREA Coreei de Nord

 |  09:01
Strângere de mână ISTORICĂ între Trump și Kim Jong Un, la SINGAPORE. A fost semnat documentul privind DENUCLEARIZAREA  Coreei de Nord

Preşedintele american Donald Trump şi liderul nord-coreean Kim Jong Un şi-au dat mâna marţi, într-un summit istoric, în Singapore.

Trump şi Kim au participat la o întâlnire faţă în faţă timp de aproximativ 40 de minute, doar în prezenţa interpreţilor, iar la finalul acesteia preşedintele american a părut optimist în legătură cu capacitatea sa de a convinge Coreea de Nord să-şi abandoneze armamentul nuclear.

"A fost într-adevăr o întrevedere fantastică" care s-a derulat "mai bine decât şi-ar fi putut imagina cineva", a declarat preşedintele SUA pentru presă la finalul dineului de lucru pe care l-a avut cu liderul nord-coreean.

Cele două părți au semnat un document privind începerea procesului de denuclearizare a Coreei de Nord, fără a prezenta deocamdată mai multe detalii privind conținutul acestuia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-12Parerea ta...

RONI
12 Iun 2018

felicitari lui kim si trump pentru aceasta intalnire istorica cu adevarat.asa cum se vede toata lumea progreseaza si conducatorii fac lucruri bune pentru popoarele lor.in romania dragnea ca si ceilalti politicieni se fac de ras cu aberatiile si dementa lor.
SVELT
12 Iun 2018

Cum de nu si-a dat cu parerea despre acest eveniment, iecspertul in politica iecsterna LEVST?
PAPUSI GOMFLABILE
12 Iun 2018

PACE IN CUREIA SI PE CURUL EI . URA . IN VIETNAM CUM SA TERMINAT ??
Doresc sa comentezMAI VECHI...

De ce PSD + Trump = love În România, Partidul Social Democrat, în Moldova, Partidul Socialist, în Rusia, Rusia Unită (partidul lui Putin) și comuniștii chiar, au aplaudat victoria lui Donald Trump în alegerile prezidențiale. Trump, care a fost candidatul Partidului Republican – conservator, de dreapta - și a câștigat alegerile cu mesaje complet incompatibile cu ale unei formațiuni autentice de stânga
27 Ian 2017 |

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray