2020-08-05 14:41

SUA: Avion al companiei aeriene Delta Airlines a aterizat de urgență

 |  10:41
SUA: Avion al companiei aeriene Delta Airlines a aterizat de urgență

Un avion al companiei aeriene Delta Airlines a efectuat miercuri seara o aterizare de urgență din cauza unor probleme la sistemul hidraulic pe aeroportul John F. Kennedy din New York și a derapat de pe pistă, relatează Reuters.

Avionul ce efectua zborul 886, cu 118 pasageri și cinci membri ai echipajului la bord, venea din Atlanta și urma să aterizeze pe aeroportul La Guardia din New York. El și-a schimbat traseul după ce un indicator din cabina pilotului a semnalat probleme la sistemul hidraulic care controlează mai multe sisteme, inclusiv frânele, relatează Agerpres.

Incidentul s-a produs în jurul orei locale 21:00.

Aeronava a fost îndreptată de turnul de control să aterizeze pe aeroportul internațional John F. Kennedy, deoarece acesta are o pistă mai lungă.

'Viteza aeronavei era mică atunci când s-a produs incidentul. Aceasta a aterizat în condiții de siguranță, dar în timpul rulării a ieșit de pe pistă'', a precizat o purtătoare de cuvânt a companiei Delta Airlines, Leslie Scott.

Niciunul dintre pasageri nu a fost rănit. Toți pasagerii au fost transportați la unul dintre terminalele aeroportului.În prezent, experții încearcă să stabilească cauzele acestui incident.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-04-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz