2020-02-21 21:13

SUA: Pentagonul a acordat un contract pentru construirea unui zid la graniţă

 |  11:01
SUA: Pentagonul a acordat un contract pentru construirea unui zid la graniţă

Pentagonul a anunţat miercuri că a acordat un contract de 646 de milioane de dolari unei firme de construcţii pentru a proiecta şi construi un zid la frontieră, în Arizona.

Potrivit unui comunicat, Pentagonul a declarat că lucrarea efectuată de către o firmă de construcţii din oraşul Albuquerque, New Mexico, urmează să fie finalizată până la 31 ianuarie 2020. Lucrările vor fi efectuate în sectorul Tucson, unde se află cea mai mare parte a frontierei dintre Arizona şi Mexic. Pentagonul nu a indicat lungimea zidului care va fi construit.

Preşedintele Donald Trump a ordonat Pentagonului să transfere fonduri pentru a contribui la construirea unui zid la frontiera cu Mexicul după ce nu a reuşit să obţină aprobarea Congresului pentru finanţare, potrivit Agerpres.

Pentagonul a anunţat săptămâna trecută că ministrul interimar american al Apărării Patrick Shanahan a aprobat transferul a 1,5 miliarde de dolari pentru construirea de bariere la graniţă pe o suprafaţă de peste 80 de mile (130 km).

Imigraţia este o problemă marcantă a preşedinţiei Trump şi a campaniei pentru realegerea sa. El a decretat stare de urgenţă naţională pentru a redirecţiona finanţarea pentru construirea unui zid la frontieră fără aprobarea Congresului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-16Parerea ta...

IOAN
16 Mai 2019

Cum drakkku să vă ia cineva ,care știe mai multă carte decât a citi pe litere, în serios cânt nătoata sau nătătoul mare analist scrie un articol în care se vede că a făcut școala ca șparlamentarii noștrii la mare distanță !!! Bariere la graniță pe o Suprafață de 80 mile (130 km ) ??? E vorba de lungimea gardului !!!!! nu suprafață !!! Si vă mai dați mari analiști cu patronul vostru la tv, sunteți nilte ciumpalaci...vorba unui PRETIN de-al vostru de la o tv unde vă faceți veacul , !!! Dacă nu sunteți măcar la nivel clasa III la primară , cum ați trecut prin școală ???
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine