2020-05-27 03:50

SUA RIDICĂ sancţiunile impuse Coreei de Nord, cu o singură CONDIȚIE

 |  11:03
SUA RIDICĂ sancţiunile impuse Coreei de Nord, cu o singură CONDIȚIE

Secretarul de Stat al SUA, Mike Pompeo, a declarat că Washingtonul este de acord să ridice sancţiunile impuse Coreei de Nord, în schimbul renunţării complete la programul nuclear al Phenianului, relatează site-ul agenţiei Reuters.

În timpul declaraţiilor lui Pompeo, Pentagonul a anuţat că cei trei prizonieri americani eliberaţi din Coreea de Nord au plecat din Centrul Medical Walter Reed şi s-au reîntâlnit cu familiile lor.

Preşedintele americand Donald Trump şi liderul nord-coreean Kim Jong-un au planificat să se întâlnească pe 12 iunie în Singapore, potrivit Mediafax.

Pompeo a declarat că SUA sunt dispuse să renunţe la sancţiuni, ceea ce ar permite americanilor să investească în energie, agricultură şi infrastructură.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-14Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
14 Mai 2018

culmea investitiei...Donald Trump si Kimjong isi fac impreuna o fabrica de rachete si un cazino...in Panama..ha ha ha stupid people
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
14 Mai 2018

cum naiba ridici sanctiunile lui Kim-Jong care te ameninta cu exterminarea si te apuci sa sanctionezi Iranul care are afaceri cu europenii(Airbus-Franta si Germania) si are si control de la Consiliul de securitate.........lumea a luat-o razna complet din cauza PETROlului........PETRo-Dolarul.... ...PETRo-Dolarul.......PETRo-Dolarul....petro-$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ e problema Din cauza asta Kim jong nu este niciun fel de miza pentru ca nu are petrol...nimeni nu il baga in seama chiar daca face toate tampeniile cu tot felul de rachete retardate care nici macar nu zboara si cad in cap Concluzia...politica mondiala a devenit un circ de doi bani
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine