2019-12-15 01:26

SUA se declară „foarte îngrijorate de subminarea statului de drept în România”

 |  11:55
SUA se declară „foarte îngrijorate de subminarea statului de drept în România”

Poate că Liviu Dragnea și-a făcut unele idei după vizita sa la Washington, cu prilejul inaugurării președinției lui Donald Trump, însă iată că „Marele Licurici nu hibernează”. Statele Unite critică dur Guvernul Grindeanu pentru ordonanța de urgență care schimbă Codul Penal.

„Statele Unite sunt foarte îngrijorate de recentele măsuri adoptate de Guvernul României, care subminează primatul legii și slăbesc răspunderea penală pentru infracțiuni financiare și fapte de corupție”, a declarat Mark Toner, purtător de cuvânt al Ministerului de Externe al SUA (US Department of State).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-03Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
03 Feb 2017

DRAGNEO.......YOURE FIRED...........MESAJ DE LA TRUMP....HA HA HA
MAFIA PSD.
03 Feb 2017

Guvernul mafiot din Romania si - a incheiat misiunea.Orice s-ar intampla cu acesti impostori nu mai colaboreaza nimeni din afara.IN DECEMBRIE ATI VOTAT PENTRU IZOLAREA ROMANIEI BOSOROGI NENOROCITI .IUDA CE SUNTETI VANDUTI PE DOI ARGINTI.
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Statul de drept făurit prin corupţie Cota de încredere a populaţiei în Direcţia Naţională Anticorupţie a explodat în ultima vreme. Preafericitul Bisericii Ortodoxe Române poate fi pe bune invidios pe enoriaşa Laura Codruţa Kovesi. Şi mai ales, să aibă atenţia mărită pe viitor
11 Feb 2015

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray