2020-04-08 15:54

„Sunt bine, am avut noroc”. Cum s-a VINDECAT această italiancă în vârstă de 95 de ani

 |  15:58
„Sunt bine, am avut noroc”. Cum s-a VINDECAT această italiancă în vârstă de 95 de ani

O femeie în vârstă de 95 de ani, Alma Clara Corsini, este cea mai bătrână pacientă declarată vindecată în Italia. Femeia este din Fanano, provincia Pavullo, şi a fost tratată la Modena.

„Sunt bine, am avut noroc că nişte oameni incredibil au avut grijă de mine. Mă vor trimite acasă în scurt timp”, a declarat femeia, potrivit Gazzetta Di Modena. Alma Clara Corsini nu a fost tratată cu medicamente antivirale specifice, ci se pare că sistemul său imunitar a reuşit să învingă virusul.

Alma Clara Corsini a fost internată la spital pe 5 martie, iar acum bunica – după cum notează Daily Mail, a devenit cel mai bătrân pacient din provincia italiană Modena, care s-a recuperat după boală. Alma a fost adusă în grabă la un spital din provincia nordică a orașului Pavullo, la 5 martie, după ce a arătat semne ale virusului. Cu toate acestea, personalul medical a confirmat acum că organismul pensionarului a demonstrat o „reacție grozavă” și a făcut o recuperare completă.

Specialiștii de la spital au adăugat că femeia a putut să se recupereze fără „terapie antivirală” - medicamente care sunt administrate unui pacient pentru a-i ajuta să lupte împotriva unei infecții virale. Potrivit specialiștilor italieni, doamna Corsini a devenit „mândria personalului” în timpul șederii la spital, care a încercat să facă față numărului tot mai mare de cazuri de COVID-19 din țară.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine