2019-12-15 21:24

Suporterii lui Trump îi cer acum grațierea lui Julian Assange

 |  21:01
Suporterii lui Trump îi cer acum grațierea lui Julian Assange

Mircea Bujoreanu

La mai puţin de o zi după câştigarea celor mai controversate alegeri prezidenţiale din istoria SUA, Donald Trump are deja de făcut faţă unei provocări serioase. Proprii lui suporteri – conştienţi de faptul că, fără miile de e-mailuri compromiţătoare pentru Hillary Clinton date publicităţii de WikiLeaks, la momentul oportun, candidata democrată ar fi câştigat alegerile – îi cer preşedintelui ales ca, la preluarea efectivă a funcţiei, să-l graţieze pe Julian Assange.

Merită să fie făcut Secretar de Presă!

Victoria lui Donald Trump a „înfierbântat” Internetul  (când vine vorba de servere, acest verb poate fi mai mult decât o metaforă), atât adversarii cât şi partizanii acestuia grăbindu-se să posteze fel şi fel de mesaje. Dacă primii, aşa cum era de aşteptat, s-au grăbit să-şi exprime frustrarea şi să îndemne la nesupunere civică, la invalidarea rezultatului alegerilor sau chiar şi la secesiunea unor state (California), cei din urmă nu s-au mărginit doar la a posta mesaje pline de bucurie. Cei bine informaţi şi-au dat seama  demult că, fără concursul lui Julian Assange şi al său WikiLeaks, care încă din vară au dat publicităţii mai multe seturi de e-mailuri (cu attachment-uri cu tot) “hackerite” din serverul personal pe care aceasta şi-l instalase în pivniţă pe vremea când era Secretar de Stat, aceasta şi nu Donald Trump i-ar  fi urmat lui Obama la Casa Albă. Ca urmare, mii de internauţi s-au grăbit să posteze pe rețelele sociale mesaje prin care îi cer preşedintelui ales al SUA să-l graţieze pe Julian Assange în cel mai scurt timp cu putinţă. „Assange este un adevărat erou! Trump ar trebui să-l graţieze şi să-l facă Secretar de Presă!”, susţine un internaut. Iar un altul a fost şi mai categoric: „Domnule Trump, ar fi cazul să arătaţi acum că aveţi curaj – graţiaţi-i pe Edward Snowden, Chelsea Manning (militar transsexual din armata SUA care a furnizat WikiLeaks un mare număr de documente despre Războiul din Irak) şi, mai ales, pe Julian Assange, care a fost de fapt adevăratul dumneavoastră şefi de campanie!”. Iar un altul a ţinut să precizeze că, după părerea lui, „Julian este un erou, nu un criminal!”

Petiţie online și sprijin din Australia

Pe lângă diverşi internauţi, care au postat dându-şi numele sau punându-se la adăpostul unui pseudonim, amnistierea/grațierea/scoaterea de sub acuzare a lui Julian Assange a fost cerută în mod public de o compatrioată a acestuia: Pauline Hanson, senator care reprezintă statul australian Queensland în Parlamentul de la Canberra şi conduce partidul One Nation (fondat chiar de ea). Politiciana din Australia i-a adresat lui Donald Trump o scrisoare deschisă, al cărei conţinut reproduce, în fond mai degrabă decât în formă, doleanţele admiratorilor lui Julian Assange. „Sper din tot sufletul că, în lumina serviciilor aduse de Julian Assange adevărului şi libertăţii, preşedintele ales Donald Trump îi va acorda acestuia o graţiere deplină”, a scris Pauline Hanson.

Admiratorii lui Julian Assange nu s-au mărginit doar să-şi posteze părerile pe diverse reţele de socializare: au creat o petiţie online, prin care se cere scoaterea de sub acuzare a lui Julian Assange, pe care justiţia americană îl consideră vinovat pentru că a publicat 500.000 de documente despre campaniile din Afganistan şi Irak. În plus, Assange este acuzat de justiţia suedeză că ar fi violat o femeie, acuzaţie pe care australianul o neagă cu îndârjire. El susţine că totul este o „făcătură a agenţiilor” americane, a Administraţiei Obama şi a fostului  secretar de Stat Hillary Rodham Clinton, la ordinele cărora i s-ar fi înscenta un viol pentru a putea fi arestat şi apoi extrădat în SUA. Ca urmare a acestei acuzaţii, pe data de 19 iunie 2012, Assange s-a refugiat în Ambasada Ecuadorului la Londra, unde a cerut – şi a primit – azil politic. Assange şi admiratorii săi sunt convinşi că, dacă Trump l-ar amnistia, suedezii (care, subliniem odată în plus, sunt bănuiți că ar acţiona în conformitate cu „directivele” primite de la actuala administraţie americană) ar scădea simţitor. Ceea ce înseamnă fie că ar renunţa la acuzaţii, fie că, în cele din urmă, australianul ar avea parte de un proces echitabil, care i-ar putea permite  să-şi probeze nevinovăţia.

La jumătarea acestei luni (mai exact, pe data de 14 noiembrie), Julian Assange se va întâlni (fără a părăsi ambasada ecuadoriană de la Londra) cu procurori suedezi, cărora le va răspunde la întrebări privind acuzaţiile care i se aduc.

Victoria Internetului asupra presei tradiționale

Închis între patru pereţi în micul apartament care i-a fost pus la dispoziţie de Ambasada Ecuadorului, fondatorul Wiki Leaks a purtat o cruciadă solitară împotriva a ceea ce el considera a fi „răul cel mai mare”. Adică împotriva lui Hillary Clinton, care, în opinia sa, întruchipează establishment-ul - o clasă politică din ce în ce mai ruptă de marea masă a alegătorilor. Documentele făcute publice de WikiLeaks înfăţişează o altă Hillary decât propaganda oficială: rece, calculată, dornică de putere, coruptă şi chiar lipsită de scrupule. Ba chiar şi extrem de neglijentă în ceea ce priveşte secretele de stat şi securitatea Statelor Unite...Degeaba a încercat „tabăra Clinton” să-l acuze pe Assange de colaborare cu „hackerii lui Putin” (ceea ce incomodul australian a ţinut să infirme explicit, într-un recent interviu) – „America tăcută” nu a crezut şi a votat negativ. Culmea ironiei este că Assange şi-a declarat în repetate rânduri convingerea că „sistemul nu îl va lăsa pe Trump să câştige”. Este posibil ca şi aceste declaraţii să fi contribuit la victoria lui Trump, care este, într-o oarecare măsură, „opera” lui Assange. Referitor la această infirmare a profeţiei lui, Assange a publicat recent pe website-ul WikiLeaks o declaraţie în care reitera că organizaţia fondată de el are tot dreptul „să primească informaţii şi apoi să le difuzeze” opiniei publică. Scriind despre „milioanele de americani care au publicat pe reţelele de socializare documente dezvăluite de WikiLeaks ori şi le-au transmis unul altuia prin e-mailuri”, Julian Assange scria totodată şi despre vitoria Internetului asupra mass-mediei tradiţionale (ziare şi posturi de televiziune) care în SUA şi în întreaga lume a susţinut-o pe Hillary Rodham Clinton.

Aşa cum au remarcat mulţi internauţi, victoria lui Donald Trump este, în bună măsură, și victoria lui Julian Assange.

(La realizarea acestui material au fost folosite informaţii preluate de la The Daily Express, The Daily Mail, Huffington Post Australia, The Daily Caller, The Zero Hedge şi de pe website-ul WikiLeaks).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-10Parerea ta...

YES!
10 Noi 2016

Exact la asta mă gândeam și eu! Hahaha....ce-ar fi să-l facă Secretarul Personal sau Secretar de presă, iar Assange, atunci când o să se întâlnească cu Clintoneasa psihopată, aia, văzându-l în carne și oase, NU la închisoare cum și-ar fi dorit, să-i fluture în față e-mail-urile dementei!
CROCODILUL FLAMAND
10 Noi 2016

BA FRATE DAR PANA LA ASSANGE>>>>>>AR TREBUI GRATIAT GUCCIFER...TOCMAI PENTRU CA A ARATAT CE MAFIE SPURCATA CONDUCE ROMANIA......TOTI TALHARII DE LA A-N-R-P BICA,UDREA CRINUTA HORIA SIMU ERAU MARONETELE SEFILOR DIN SECURITATEA ROMANEASCA...ADICA MOLDOVEANU....MAIOR....CEI CARE DADEAU RAPORTUL LUI GITEN-STEIN SI SILBER-STEIN.....SI CONDUCEAU ECHIPELE MORTII...CARE CU AJUTORUL LUI DAVID PETREUS ASASINAU TOTI INCOMOZII DE PE TERITORIUL EUROPEI CARE LE INCURCAU AFACERILE MAFIOTE SI SFORARIILE POLITICE CU HILLARY CLINTON SI SIDNEY BLUMENTHAL>>>AU FOST ASASINATI MNISTRI,LIDERI POLITICI,AMBASADORI,OAMEN DE AFACERI,TOT FELUL DE VIP-URI IN EUROPA>>>>>CINE DIN ROMANIA O SA-SI ASUME ASEMENEA ACTE DE TERORISM IN NUMELE STATULUI ROMAN?>>>>>>PRESEDINTELE ROMANIEI ERA BASESCU TRAIAN>>>>AS FI CURIOS SA VAD CE ZICE TRIBUNALUL DE LA HAGA REFERITOR LA ASASINAREA OAMENLOR POLITICI CU AJUTORUL SERVICIILOR SECRETE
CU TOATE CĂ,
10 Noi 2016

nu mi-a plăcut CEVA prost disimulat din discursul măgarului de Obama care a menționat, vorbind în DUBLU SENS (bine-nțeles...)că Trump a ”înțeles” cum stă treaba unor astfel de discuții la Casa Albă referitor la ASIGURAREA TRANZIȚIEI ferm STABILITĂ înainte de numirea propriu-zisă, PENTRU CA TOTUL SĂ FIE CLAR.... între cel care e pe picior de plecare, și cel care abia îi pășește pragul Casei! Dacă sensul este de acceptare și perpetuare în continuare a sistemului bancar de pe Wall Street, americanii, n-au făcut altceva decât că au ales în locul pietrei de moară pus în drumul lor , mortul aflat în putrefacție care le tot împute casa, dar nu-l dau afară!
CROCODILE!
10 Noi 2016

Pe pariu că Guccifer o să fie scos din închisoare și plantat direct la NASA!
ANONIM
11 Noi 2016

Considerati ca domnul Assange ar putea fi satisfacut si chiar incantat de o posibila oferta ca rezultat al realizarilor anterioare ?
DEZVĂLUIRI, ÎN CINSTEA LUI!
20 Noi 2016

APROPOS DE POLITICA DE LA NOI ȘI DE PESTE HOTARE, ÎNTR-UN INTERVIU CU David Icke despre Adevărata față a politiciI:”Cum pot o mână de oameni, o rețea de familii să controleze o parte atrât de mare din lume, prin intermediul băncilor, corporațiilor, guvernelor, precum și-a tutuor partidelor mari, care au puterea de a forma guverne? Controlează cartelurile farmaceutice, petroliere, etc... Prima constatare este că, această conspirație care a cam devenit un cuvânt neserios: ”A, este un teoretician al conspirațiilor!”, ca și cum conspirațiile nu ar exista: armele de distrugere din Irak, nu a fost o conspirație??!! Constatarea este că acest lucru nu se întâmplă doar de câțiva ani, sau de câteva decade ci, chiar de câteva secole! Știu că oamenilor le vine greu de crezut așa-ceva, dar acesta este adevărul, și poate fi demonstrat masiv, cu dovezi foarte detaliate.
AșADAR, A EXISTAT
20 Noi 2016

destul de mult timp pentru a construi o structură mondială, adică exact ceea ce avem astăzi, și care permite câtorva persoane să-i controleze pe toți ceilalți. Și asta, într-un mod destul de simplu, odată ce structura a fost pusă în funcțiune. Au creat niște SOCIETĂȚI SECRETE și niște versiuni de FAMILII ÎNRUDITE, similare unor corporații trans-naționale. Dacă iei spre exemplu corporația McDonalds, aceștia au un sediu central în America și în fiecare țară, câte-o subsidiară. Aceste subsidiare își primesc comenzile de operare, de la sediul central. De aceea, când intri într-un McDonalds la Moscova sau în Sidney, Londra, Johanesburg, etc... intri practic, în același tip de McDonlads.
ACEASTă STRUCTURă GLOBALă
20 Noi 2016

care permite centrului, sau pânzei de păianjeni să dicteze în fiecare țară să funcționeze în același mod. Ai centrul pânzei de păianjeni în Europa, în locuri precum Londra, Roma, Germania, Franța, Belgia și până la un punct și în America, dar nu chiar la nivelul pe care îl credeți...cu toată aparenta dominare a Americii asupra lumii, de atâta timp. Centrul din Europa, practic ”încarcă arma” și o dă Americii ca să tragă! Astfel, toată lumea se uită la America, acuzând-o. Nu spun că Guvernul American nu este criminal, pentru că este! Dar, ADEVĂRATA PUTERE ESTE ÎN EUROPA, NU ÎN GUVERNELE EUROPENE, CI ÎN CENTRUL ACESTEI SOCIETĂȚI SECRETE ADMINISTRATĂ DE CÂTEVA FAMILII.
IATă CENTRUL,
20 Noi 2016

iată sediul, iată deci păianjenul care operează pânza. Apoi, în fiecare țară, fie că este Africa de Sud, Johanesburg, Canada sau oriunde, AI O PÂNZĂ SECUNDARĂ care răspunde ”păianjenului” din sediul central. Aceste rețele din diferite țări, sunt formate tot din anumite familii, cu nume diferite, ce conduc o rețea de societăți secrete care manipulează și-și introduc agenții proprii, în pozițiile de conducere, cele mai bune Ei controlează deci, guvernul acelei țări, sistemul politic, băncile, marile afaceri și tot restul, precum și mass-media, deținând-o. Subsidiarele naționale ale pânzei de păianjen din fiecare țară, exact ca și McDonalds, îndeplinesc politica păianjenului de la centru. Astfel, în ultimii 24 de ani, am fost în peste 55 de țări cercetând acest lucru, și vorbind despre el.
FAPTUL Că NIMIC
20 Noi 2016

nu s-a schimbat, din contră chiar...a demonstrat mai bine ca niciodată și pentru foarte mulți oameni că de fapt, nu există nicio diferență! Înrebarea este ”DE CE”? Cum reușesc acest lucru? Simplu! Dacă te uiți la George Bush în timpul lui 9/11, invazia Irakului și-a Afganistanului, se poate demonstra că era controlat din spate, de un grup de oameni care era chiar arătat în mass-media și care se numeau ”NEO-CONI” sau NEOCONSERVATORI!
MAI ESTE șI ZBIGNIEW
20 Noi 2016

BRZEZINSCHI, fost consilier al lui JIMI CARTER, și care este un mare om din interior. CITIND CĂRȚILE LUI ZBIGNIEW BRZEZINSCHI din 1970, ACESTE DESCRIU PRACTIC LUMEA DE ASTĂZI, PENTRU CĂ ȘTIAU CE O SĂ URMEZE. Astfel, se creează un PUNCT în organizarea acestui PARTID STATAL UNIC, format din ”neo-conii” și ”demo-conii” care controlează ambele partid și care, în final, răspund unui singur stăpân al aceleiași rețele, acelorași familii înrudite și a acelorași rețele de societăți secrete. Deci, indiferent dacă un republican sau un democrat este la putere, de exemplu Bush sau Obama, ACEEAȘI REȚEA ESTE DE FAPT, LA PUTERE. DESCRIU SITUAȚIA AMERICANĂ AICI, DAR DE FAPT LA FEL SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORICARE ALTĂ ȚARĂ, ANGLIA, FRANȚA, ETC
îNSEAMNă Că,
20 Noi 2016

indiferent cine este la putere, este controlat de această forță, și astfel, îndeplinesc obiectivele acestei forțe care constă în centralizarea totală a puterii în toate domeniile vieții noastre, din simplu motiv că, CU CÂT CENTRALIZEZI PUTEREA MAI MULT, CU ATÂT AU MAI MULTĂ PUTERE CÂȚIVA, ASPURA CELOR MULȚI. Când asta se întâmplă la nivel mondial, ACEASTĂ CABALĂ ARE PUTERE ASUPRA ÎNTREGII PLANETE. DE ACEA VOR UN GUVERN MONDIAL, O BANCĂ CENTRALĂ MONDIALĂ, O MONDEDĂ MONDIALĂ, ȘI O ARMATĂ MONDIALĂ. Iată cum funcționează: are loc o campanie electorală, și asta este un lucru foarte important pe care trebuie să-l înțelegem. Ceea ce doresc, este nesemnarea niciunei obligații sau a niciunui contract politic.
VIN ȘI ÎȚI PROMIT
20 Noi 2016

ÎN CAMPANIE CEEA CE VREI TU SĂ AUZI, CA SĂ-I VOTEZI, precum Obama, în campanie ”Închid Guantanamo”, etc...ȘI NIMIC NU SE ÎNDEPLINEȘTE, PENTRU CĂ NU AU INTENȚIONAT ASTA, NICIODATĂ! Și el știe BINE asta... dar trebuie să-ți spună ceea ce tu vrei să auzi, pentru a-l vota. Primul-ministru al Australiei, JULIA GILLARD, promitea că nu va introduce o taxă pe poluare, IAR ACUM FACE EXACT INVERS! Dar cum poate să facă asta, când în campanie promitea că nu va face asta, niciodată? Cum se face că Obama nu închide Guantanamo, când promitea că o va face? PENTRU CĂ NU EXISTĂ UN CONTRACT!! PÂNĂ CÂND VA FI UNUL, ÎN CARE PROMISIUNILE SĂ FIE MENȚIONATE. Asta a fost atât de evident în cazul lui Obama...le spui oamenilor ceea ce vor ei să audă, aceștia votează pentru tine, AJUNGI LA GUVERNARE ȘI FACI EXACT INVERS!
ASTA SE ÎNTÂMPLĂ
20 Noi 2016

PESTE TOT ÎN LUME. SE ÎNTÂMPLĂ ÎN PERMANENȚĂ. ASTA, PENTRU CĂ NU EXISTĂ NICIUN CONTRACT, REZULTÂND ÎNTR-O SITUAȚIE ÎN CARE AVEM ALEGERI, OAMENII VOTEAZĂ ȘI APOI NU SE ÎNTÂMPLĂ NIMIC. Au loc alte alegeri, altcineva le spune oamenilor ceea ce vor să audă, votează pentru el, ajunge la putere, și aceștia FAC EXACT INVERS! Nimic nu se schimbă (poate în rău...)și totul merge la fel, permanent! AR TREBUI SĂ EXITE UN TIP DE CONTRACT, CARE SĂ CONECTEZE CEEA CE OAMENII ZIC CĂ VOR FACE, SAU NU VOR FACE, CU CEEA CE LE ESTE EFECTIV PERMIS SĂ FACĂ, CÂND AJUNG LA PUTERE.
ACEASTA ESTE FARSA
20 Noi 2016

care se joacă permanent, decadă după decadă. Tema comună, presupune ca, indiferent de partidul aflat la putere, agenda se va introduce treptat, treptat. De ce? PENTRU CĂ OPOZIȚIA TREBUIE SĂ SE ”OPUNĂ” PENTRU A DA ILUZIA ALEGERII, DAR...NU AI DE ALES!!! ÎN POLITICĂ, MĂȘTILE SUNT ALE ACELUIAȘI CHIP! ȘI FIECARE PARTID CONTRIBUIE LA INTRODUCEREA AGENDEI, PENTRU CĂ GRUPURILE CARE CONDUC PARTIDELE, RĂSPUND NIVELULUI URMĂTOR AL UNEI REȚELE, CARE CONTROLEAZĂ AMBELE PARTIDE. POLITICA PARTIDELOR ÎN GENERAL, ESTE O FARSĂ, PENTRU CĂ ESTE CALCULATĂ LA RECE PENTRU CĂ PERMITE CÂTORVA SĂ-I CONTROLEZE PE CEI MULȚI.
CÂND OAMENII
20 Noi 2016

ÎNCEP SĂ SE REVOLTE ÎMPOTRIVA UNEI DICTATURI...PRECUM CELOR REGALE, DE DEMULT, DEȘI ACEȘTIA EXISTĂ ȘI ÎN PREZENT, ȘI POARTĂ COSTUME, CONDUCÂND POLITICA, BĂNCILE, AFACERILE...există șansa ca, în timpul unei revolte, SĂ APARĂ UN SISTEM POLITIC, ÎN CARE OAMENII SĂ VOTEZE PENTRU INDIVIZII ÎN BAZA CARACTERULUI ACESTORA, ÎN BAZA CORECTITUDINII LOR, ȘI ÎN BAZA A CEEA CE ACEȘTIA AR FI FĂCUT ÎN BENEFICIUL OAMENILOR. ACESTA ÎNSĂ, ESTE COȘMARUL CABALEI, de aceea au creat un sistem de partide politice. Nu vi se pare ciudat că, în ciuda faptului că sunt peste 7 miliarde de oameni pe planetă, existând atât de multă diversitate între țări, CU TOT ACEST POTENȚIAL PENTRU UNICITATE ȘI DIVERSITATE în modul cum țările sunt conduse, administrate, TOTUȘI...oriunde te-ai duce, dai de partide politice.
ACESTA SĂ FIE UNICUL
20 Noi 2016

MOD DE A FACE POLITICĂ? NU, NU ESTE! DAR este SINGURUL mod, sau CEL MAI BUN MOD DE A CONTROLA POLITICA DIN FIECARE ȚARĂ. Funcționează așa: am vorbit despre pânza de păianjen, dar totul se poate reprezenta foarte bine și exact, printr-o PIRAMIDĂ, O PIRAMIDĂ COMPARTIMENTIZATĂ. În vârful ei, ai foarte puțini oameni, care dictează restul piramidei. Mai jos, în piramidă, unde sunt din ce în ce mai mulți oameni, cu cât distanța este mai mare față de vârf, aceștia știu din ce în ce mai puțin despre organizație, scopurile ei, intențiile ei.
SINGURII CARE CUNOSC
20 Noi 2016

rolul piramidei, SUNT DOAR CEI CÂȚIVA DIN VÂRF. Asta presupune că în interiorul piramidei sunt foarte mulți oameni aflați în totală necunoaștere asupra adevăratelor scopuri și intenții ale organizației în care se află, indiferent dacă este un partid politic, o bancă, o universitate, un guvern, etc... Prin compartimentarea cunoașterii, ți se permite să știi doar atât cât trebuie ca să-ți îndeplinești rolul. Oamenii contribuie în aceste compartimente sinistre, care doresc însclavizarea umanității, FĂRĂ A AVEA NICIO IDEE CĂ PARTICIPĂ. Ei nu știu ce fac alții aparent inofensiv, care se conectează cu ei...și ei...și ei....toți conlucrând aparent inofensiv.
DAR CÂND TOTUL
20 Noi 2016

SE CONECTEAZĂ, ESTE ORICE, NUMAI INOFENSIV, NU! Dar numai cei din vârf știu acest lucru. Așa operează această piramidă. Partidele politice sunt piramide, piramide compartimentizate, și sunt conduse de foarte puțini oameni, căci asta este și ideea! Numai așa poți controla partidele politice. Dacă vrei să fii membru parlamentar în Anglia, trebuie mai întâi să fi ales de partid, pentru a-l reprezenta în alegeri. Dacă vrei să fi independent, foarte rar poate reuși cineva.
DACă NU EșTI PARTE
20 Noi 2016

a vreunui partid politic, cu o structură financiară și cu acces la media, practic, nu ai nicio șansă reală. Așa lucrează politica. Pentru a accede într-un partid politic și a deveni politician, trebuie să treci la ”interviu”. Pentru a trece de ”interviu”, trebuie să confirmi că vei îndeplini politica partidului. Această politică a partidului, este decisă de cei foarte puțini din vârful piramidei partidului. Să zicem că ai trecut de acest nivel, și acum candidezi pentru parlament. Le spui oamenilor ce vor aceștia să audă, în conformitate cu tema centralizată dictată a campaniei, pe care ți s-a spus s-o promovezi, și vei fi ales.
DEVII UN MEMBRU
20 Noi 2016

al Parlamentului, al Congresului, etc...dacă vrei să avansezi în acel partid către vârful ierarhiei și eventual să ajungi în Guvern dacă acel partid este la guvernare, trebuie să-ți petreci timpul votând în parlament, în baza a ceea ce vor acei câțiva din vârful piramidei partidului. Dacă nu o faci, nu vei avansa în acel partid. Este uimitor că, în ceea ce noi numim democrație și libertate, care ar trebui să fie niște cuvinte interschimbabile, dar nu sunt, și unde ar fi trebuit să existe un sistem politic liber, avem aceste ”BICE” care sunt puse acolo pentru A MINȚI, A CORUPE ȘI A MITUI MEMBRII PARTIDULUI CARE NU VOR SĂ VOTEZE, CONFORM DICTATULUI PARTIDULUI ȘI CARE, ÎN LOC SĂ FACĂ CEEA CE GÂNDESC EI, TREBUIE SĂ MEARGĂ PE LINIA PARTIDULUI.
TOCMAI FAPTUL
20 Noi 2016

CĂ ACESTE CONSTRÂNGERI EXISTĂ, AR TREBUI SĂ NE SPUNĂ CĂ POLITICA ESTE IRELEVANTĂ ÎN CEEA CE PRIVEȘTE VOTUL PENTRU CEEA CE VOR OAMENII. Contează doar ceea ce vrea partidul să facă, și pentru asta se votează. Foarte recent, în UK, am avut un vot privind referendumul despre U.E. Mulți oameni din partidul conservator de guvernare voiau acest referendum, iar alții nu, din cauza presiunii din vârful partidului. Astfel, sistemul politic al partidelor structurat AȘA încă de la început, NU a fost făcut NICIODATĂ pentru a reprezenta interesele oamenilor. FIECARE PARTID REPREZINTĂ INTERESELE MICII CABALE DIN VÂRF CARE ȘI EA, ÎN CELE DIN URMĂ, RĂSPUNDE ÎN FAȚA ACELEIAȘI FORȚE.
DE ACEEA,
20 Noi 2016

când DAVID CAMERON a devenit prim-ministru, A ACȚIONAT ÎMPOTRIVA TUTUROR PROMISIUNILOR FĂCUTE ANTERIOR, ÎN CAMPANIE. El practic, a devenit TONY BLAIR 2, și așa va fi mereu, pentru că și el reprezintă aceeași cabală și deci, aceeași agendă. Vedem acuma cum USA este distrusă sistematic, iar oamenii se pot întreba: ”DE CE oameni precum Obama și Partidul Democrat, sau Bush și Partidul Republican, DE CE AR DISTRUGE EI SISTEMATIC, SUA?” PENTRU CĂ EI NU REPREZINTĂ SUA!!! ACEST LUCRU TREBUIE ÎNȚELES! Și este atât de important ca protestatarii să înțeleagă asta. Ei nu reprezintă SUA, EI REPREZINTĂ ACEASTĂ CABALĂ CARE DICTEAZĂ AMBELOR PARTIDE.
ACEASTă CABALĂ
20 Noi 2016

nu dorește ca SUA să prospere, vrea ca ea să fie distrusă, dintr-un motiv foarte simplu: CÂND DOREȘTI UN GUVERN MONDIAL DICTATORIAL CARE SĂ DICTEZE FIECĂREI ȚĂRI, NUMAI POȚI AVEA SUPER-PUTERI CARE SĂ AIBĂ POSIBILITĂȚI FINANCIARE ȘI MILITARE, ȘI CARE SĂ TE REFUZE LA UN MOMENT DAT. Deci, ce se întâmplă sistematic de mai multe decenii, este că economia SUA este subminată, și de aceea se află într-o situație catastrofală. Este sistematic adusă în această situație.
IATă CâTEVA îNTREBăRI:
20 Noi 2016

De ce guvernele, care se presupun că ar dori binele Americii, ar permite o situație în care o cantitate enormă de job-uri americane din fabrici, și nu numai...să fie externalizate către țări precum China?! Care, folosesc SCLAVI! La ambele capete ale situației, ai zice dacă ești un guvern adevărat, cu inima, că nu vei permite ca job-urile americane să dispară în acest fel, pentru că lovește în poporul american, să nu fie mutate în fabrici cu sclavi. Dar iată că ei, o fac! Ironia este că , după ce au făcut-o, după ce au distrus intenționat atât de mult din industria americană, SUA stă acum cu pălăria în mână în fața Chinei, pentru ai da bani ca să funcționeze PENTRU CĂ SUA, NU MAI ARE BANI.
DE CE CINEVA
20 Noi 2016

CĂREIA ÎI PASĂ DE SUA, AR CREA O ASEMENEA SITUAȚIE? PENTRU CĂ NU LE PASĂ!!! Te uiți la ceea ce se întâmplă în lumea finanțelor în care FED-UL PRIVAT, CONTROLAT DE ROSTCHILD, PRIN OAMENI CA BERNANKE, AU INUNDAT CU TRILIOANE ȘI TRILIOANE DE DOLARI BĂNCI, ȘI ALTE INSTITUȚII FINANCIARE, NU NUMAI DIN SUA, CI ÎN ÎNTREAGA LUME! DAR UNDE SUNT ACEȘTI BANI? PARCĂ AU DISPĂRUT! SUA este acum înglodată cu o fantastică datorie, pe care oamenii trebuie să o plătească înapoi, ceea ce nu o vor putea face, PENTRU CĂ ECONOMIA, VA COLAPSA PÂNĂ ATUNCI, CEEA CE SE ȘI DOREȘTE DE FAPT!
DE CE CINEVA,
20 Noi 2016

căruia îi pasă de poporul american, împrăștie cu bani în toate părțile, dar NU și către oameni? Pentru că și asta contribuie sistematic la distrugerea economiei americane, și ăsta este și scopul. Încă o întrebare: când oamenii sunt împovărați și au o situații financiare îngrozitoare, și tot mai mulți își pierd casele, DE CE GUVERNUL CHELTUIE TOȚI ACEȘTI BANI DE PESTE UN TRILION DE DOLARI, PENTRU ARMATĂ? Care bombardează apoi civili în alte părți ale lumii? De ce ar face așa-ceva??!!
RăSPUNS:
20 Noi 2016

ARMATA SUA, NU APARȚINE DE FAPT AMERICANILOR!!! Ea nu servește intereselor SUA când absoarbe peste un trilion de dolari pe an. ESTE ARMATA CABALEI CARE ESTE CONTROLATĂ DE GUVERNUL-MARIONETĂ AL SUA, INDIFERENT DE PARTIDUL AFLAT LA PUTERE - BUSH ÎNCEPE RĂZBOIUL, APOI VINE OBAMA – AȘA-NUMITUL ”CANDIDAT AL PĂCII”, ȘI EL CONTINUĂ RĂZBOIUL ÎN ACELAȘI FEL, PENTRU CĂ ȘI EL ÎNDEPLINEȘTE ACEEAȘI AGENDĂ. Ceea ce se întâmplă este că, armata SUA și acei peste un triliard de dolari, sunt folosiți pentru a impune Agenda în Orientul Mijlociu și Africa, precum și în alte părți ale lumii, pe care CABALA, care controlează ambele părți, le urmărește de foarte mult timp.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray