2019-10-20 19:38

SURPRIZĂ în Europa: Fiica purtătorului de cuvânt al lui Putin, ANGAJATĂ în Parlamentul European

 |  23:31
SURPRIZĂ în Europa: Fiica purtătorului de cuvânt al lui Putin, ANGAJATĂ în Parlamentul European

Fiica purtătorului de cuvânt al lui Vladimir Putin, Elizaveta Peskova, efectuează un stagiu la Parlamentul European, a declarat luni pentru AFP angajatorul său Aymeric Chauprade, fost consilier pentru afaceri internaționale al lui Marine Le Pen, care spune însă că aceasta nu are niciun acces la documente sensibile.

Chauprade a confirmat astfel o informație dezvăluită de Radio Free Europe, mass media privat finanțat de Congresul american."Elizabeta, fiica lui Dmitry Peskov, purtător de cuvânt al lui Putin, a început stagiul în noiembrie 2018 și se va încheia la sfârșitul lui aprilie, cu finalul activității mele parlamentare", a declarat Chauprade.Plătită cu 1.000 de euro lunar, ca toți ceilalți stagiari ai lui Chauprade, Elizaveta, studentă la Drept în Franța, "nu are acces decât la date publice", a adăugat el. "Nu are acces la dezbateri cu ușile închise", a continuat el, susținând că aceasta nu are acces la lucrările delegației UE/Rusia din care face parte.O purtătoare de cuvânt a Parlamentului European, Marjory van den Broeke, a confirmat că "asistenții și stagiarii eurodeputaților nu au acces la documente confidențiale". "În realitate, nici dl. Chauprade nu a avut vreodată acces la documente confidențiale", a adăugat ea.Chauprade a fost ales pe listele Frontului Național francez (extrema dreaptă) în 2014 dar ulterior s-a certat cu șefii săi și a devenit independent la sfârșitul lui 2015. A fost observator la referendumul organizat de Rusia în Crimeea după anexarea ilegală a peninsulei, în martie 2014. UE se teme de ingerințe externe, în special rusești, la alegerile europene de la finalul lunii mai.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-25Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
26 Feb 2019

arata sexy rusoaica aia...probabil ca-i face masaj lui sefu...ha ha ha,a ales-o bine
Doresc sa comentezCITESTE SI...

Până şi Putin ne compătimeşte Au trecut aproape 30 de ani de la „aplicaţia” din decembrie 1989, iar cei care s-au perindat la conducerea ţării, indiferent de culoare politică, au fost nişte piloţi orbi, aşa cum spunea în 1937 Mircea Eliade despre conducătorii de la aceea vreme
10 Oct 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray