2019-11-19 03:04

SURPRIZĂ în Marea Britanie: Majoritatea cetățenilor vor rămânerea în UE

 |  22:41
SURPRIZĂ în Marea Britanie: Majoritatea cetățenilor vor rămânerea în UE

Majoritatea cetăţenilor Marii Britanii vor organizarea unui nou referendum şi sunt favorabili rămânerii Marii Britanii în Uniunea Europeană, arată un sondaj de opinie comandat de postul tv Sky News, potrivit Mediafax.

Conform sondajului, 53% dintre cetăţenii britanici vor organizarea unui nou referendum pe tema apartenenţei Marii Britanii la Uniunea Europeană, iar 36% se opun iniţiativei.

De asemenea, 53% dintre britanici ar vota pentru rămânerea Marii Britanii în UE, 32% sunt favorabili ieşirii naţiunii din Uniunea Europeană fără niciun acord, iar 16% acceptă Acordul Brexit negociat de Guvernul Theresa May cu Bruxellesul.

Potrivit cotidianului The Times, doi consilieri ai premierului britanic Theresa May elaborează planuri privind organizarea unui nou referendum pe tema apartenenţei Marii Britanii la Uniunea Europeană.

Acordul pe tema ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană va fi supus votului Camerei Comunelor în perioada 14-20 ianuarie, a anunţat luni după-amiază premierul Theresa May. Premierul Marii Britanii i-a îndemnat pe deputaţi să voteze în favoarea "intereselor naţionale".

Theresa May a reiterat că se opune organizării unui nou referendum privind apartenenţa la Uniunea Europeană, argumentând că ar fi "erodată încrederea poporului britanic". Cetăţenii britanici s-au pronunţat la limită în favoarea ieşirii din Uniunea Europeană în referendumul din 2016.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-18Parerea ta...

FREACA MENTA
17 Dec 2018

VISEAZA DE 200 ANI LA CANALUL SUB OCEAN . SAU CHINUIT SA IL FACA . IAR ACUM NU MAI VREA SA IL MAI INTREBUINTEZE . DAR CE FAC EI IZOLATI DE EUROPA ? SI CIND TE GINDESTI CA AVEAU SI TERITORI INTINSE IN FRANTA . ERA A DOUA TARA . STA CU CURU INTRE DOUA MACIUCI .
ANONIM
17 Dec 2018

Am un prieten care a cumparat o casa la 300 km nord de Londra , cu 120 mii lire . Dar copii lui nici nu poate folosi haine de vara sau fuste la fata . Bate un vint si ploaie din senin , intr-o ora totul se schimba . Au venit toate muraturile tuciuri din lume si bolile lor specifice . Munceste cu sotia si nu pune mai mult de 6 - 7 sute lire , deoparte pe luna .
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Another Brexit in the Wall A venit și B-Day, ziua referendumului pro sau contra ieșirii Marii Britanii din UE, celebrul Brexit. La cum arată sondajele și cotele de la casele de pariuri londoneze, tabăra ce se opune exit-ului este mai numeroasă, deci insularii vor rămâne în Uniune. Deocamdată
22 Iun 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray