2020-06-02 14:31

UPDATE. Sute de persoane avut nevoie de îngrijiri medicale în urma busculadei de la Torino. Un băieţel e în stare gravă

 |  09:47
UPDATE. Sute de persoane avut nevoie de îngrijiri medicale în urma busculadei de la Torino. Un băieţel e în stare gravă

Şase sute de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după busculada din piaţa San Carlo de la Torino, din timpul meciului dintre Juventus şi Real Madrid, din finala Ligii Campionilor de la Cardiff. Conform agenţiei Ansa, citate de news.ro, un băieţel este internat în spital în stare gravă.

UPDATE 10.18 Poliţia italiană a anunţat, duminică dimineaţă, că peste 1.000 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după busculada de la Torino, din piaţa San Carlo, în timpul meciului Juventus - Real Madrid, din finala Ligii Campionilor.

Poliţia din Torino a anunţat că băieţelul are un traumastism cranian şi toracic şi se află internat la spitalul Regina Margherita din Torino. Presa italiană mai scrie că un copil de trei ani a fost dat dispărut de părinţi. Totodată, două persoane au fost arestate, după ce carabinierii au descoperit că acestea furau din rucsacurile lăsate de oameni la locul incidentului.

Incidentele au avut loc în piaţa San Carlo, în centrul oraşului Torino, unde fanii urmăreau finala pe ecrane uriaşe. Acestea au izbucnit după ce un fan ar fi urlat că la locul adunării ar fi amplasată o bombă, astfel că oamenii au început să fugă în diverse direcţii. Potrivit Gazzetta dello Sport, în jurul orei locale 22.15, când Real conducea cu 3-1, cineva ar fi făcut o glumă proastă afirmând că a aruncat o bombă. "Un băiat a aruncat o petardă spunând că este o bombă, imediat m-am trezit aruncat pe pământ", a declarat un martor la Rainews24.O altă ipoteză este că prăbuşirea unei balustrade care ducea la o parcarea subterană ar fi provocat haosul de la Torino.

Răniţii au fost transportaţi la spitalul Molinette din Torino, acuzând diverse contuzii din cauza căzăturilor, după ce lumea s-a călcat în picioare în încercarea de a părăsi zona.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine