2019-10-23 13:13

Sute de politicieni, afectaţi de scurgeri de date cu caracter personal

 |  13:50
Sute de politicieni, afectaţi de scurgeri de date cu caracter personal

Date cu caracter personal despre sute de politicieni germani aparţinând marilor partide, inclusiv detalii ale cărţilor de credit şi numere de telefon mobil, au fost postate public de hackeri, a anunţat vineri ARD TV, transmite Reuters.

Datele care au fost publicate pe un cont de Twitter, mai includ adrese, scrisori personale şi copii ale cărţilor de identitate, potrivit radioteleviziunii publice. Identitatea hackerilor şi motivul lor nu sunt cunoscute.

Cu excepţia AfD de extremă dreaptă, toate marile partide germane sunt afectate de acest incident de piraterie informatică, inclusiv politicieni aparţinând partidului de extremă stânga Linke, potrivit Agerpres.

"Pot să confirm că a avut loc un incident", a declarat vineri purtătorul de cuvânt al grupului parlamentar al partidului, citat de Reuters. Acesta a adăugat că Dietmar Bartsch, liderul grupului partidului în camera inferioară a parlamentului german, a fost afectat personal.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-04Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

De ce nu ne aud politicienii? Navigând întâmplător pe internet, atenţia mi-a fost captată de o ştire inedită, originară din oraşul Cesena, Italia. Acolo, 1.000 de persoane au interpretat simultan melodia “Learn to Fly” a grupului Foo Fighters, pentru a cere membrilor formației să concerteze în aşezarea urbană care are 100.000 de locuitori
02 Aug 2015

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray