2020-05-25 07:17

Ted Cruz s-a retras, Donald Trump are cale liberă spre Casa Albă

 |  16:28
Ted Cruz s-a retras, Donald Trump are cale liberă spre Casa Albă

Donald Trump a obţinut victoria în statul american Indiana, având şanse din ce în ce mai mari de a obţine nominalizarea din partea partidului republican. Asta după ce contracandidatul său republican Ted Cruz şi-a anunţat retragerea din cursa pentru alegerile prezidenţiale, anunță Mediafax.

După înfrângerea din Indiana, Cruz şi-a anunţat retragerea din cursă, motivând nu mai este un candidat viabil.

"Am dat tot ce-am putut. Dar votanţii au ales altă cale, aşa că îndurerat, dar optimist pentru viitorul pe termen lung al naţiunii noastre, mă retrag din cursă", a declarat Cruz, senator american al statului Texas.

Trump ar putea deveni candidatul nominalizat de partidul republican pentru alegerile generale de pe 8 noiembrie, candidând cel mai probabil împotriva lui Hillary Clinton, aflată în fruntea clasamentului democrat.

Deşi Trump pare a avea un drum drept spre nominalizare, Sanders este încă un contracandidat puternic pentru Clinton, mai ales după victoria obţinută în Indiana.

Republicanii urmează să-şi aleagă reprezentantul pentru alegerile prezidenţiale de pe 8 noiembrie la convenţia de la Cleveland care se va desfăşura în perioada 18-21 iulie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine