2019-10-23 00:40

Televiziunea de stat din Rusia avertizează "TRĂDĂTORII” să nu se stabilească în Anglia

 |  10:26
Televiziunea de stat din Rusia avertizează "TRĂDĂTORII” să nu se stabilească în Anglia

Televiziunea de stat din Rusia a avertizat "trădătorii” şi criticii Kremlinului că nu ar trebui să se stabilească în Anglia din cauza riscului de a muri în condiţii misterioase, scrie The Guardian.

"Nu alegeţi Anglia ca să locuiţi acolo. Oricare ar fi motivele, dacă sunteţi un trădător profesionist al ţării sau doar vă detestaţi ţara în timpul liber, repet, nu contează, nu vă mutaţi în Anglia”, a spus prezentatorul Kirill Kleymenov în timpul unui program de ştiri de pe Canalul 1, televiziunea de stat a Rusiei.

"Ceva nu este în regulă acolo. Poate e climatul. Dar în ultimii ani au avut loc atâtea incidente ciudate cu rezultate grave. Oamenii sunt spânzuraţi, otrăviţi, mor în accidente cu elicopterul şi cad de la geam în cantităţi industriale”, a adăugat Kleymenov.

Avertizarea vine după ce fostul agent dublu Sergei Skripal şi fiica sa, Yulia, au fost otrăviţi cu o neurotoxină în Salisbury, ei fiind spitalizaţi în stare critică. Moscova a catalogat speculaţiile conform cărora ei au fost ţinta Kremlinului drept "o campanie anti-Rusia”.

Un număr semnificativ de critici ai Kremlinului şi-au găsit sfârşitul în circumstanţe misterioase în ultimii ani. Printre aceste cazuri este şi cel al lui Boris Berezovsky, un oligarh care a devenit apoi un critic al guvernului şi a fost găsit spânzurat în propria casă în Berkshire, în martie 2013. De asemenea, Alexander Litvinenko, un fost ofiţer al serviciilor secrete ruse, a murit în 2006 după ce a fost otrăvit cu poloniu, în holul hotelului Mayfair.

Vladimir Putin a negat implicarea Kremlinului în aceste cazuri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-10Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
10 Mar 2018

mai e unul....cum dracu-l cheama care e cu echipa de fotbal Chelsea...mare smeker se plimba cu nave militare Cum dracu poate un oligarh rus sa foloseasca nave militare ptr uz personal in Anglia,si-a luat si submarin ptr escorta Adica un fel de MAZARE fugit in MAdagascar cu banii furati de la noi..si daca vine interpol-ul sa-l caute ce face?trage cu submarinul rachete?Aici e o chestie extrem de sensibila,nu neaparat ptr englezi,dar in general o tara cand adopta un asemenea individ care a jefuit miliarde din alte tari isi asuma niste riscuri politico-diplomatice Nu se pune problema ptr cei fugiti din motive politice,cum e cazul de fata,deci aici rusii nu au dreptate,respectivul 'tradator" nu furase banii nimanui,ci pur si simplu a fugit de regimul politic Daca nu-ti place regimul dintr-o tara pleci,si gata//dar nu cu zeci de miliarde de euro/dolari furati...aia nu mai e "persecutie politica"
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray