2020-07-08 18:18

UPDATE. Tornade în nordul Texasului. Opt persoane au murit

 |  10:06
UPDATE. Tornade în nordul Texasului. Opt persoane au murit

UPDATE, ora 10.36 Un număr de opt persoane au murit în timpul unor tornade care au lovit nordul statului Texas, potrivit unui anunţ făcut sâmbătă seara de autorități și mass media americane, transmite duminică AFP, citat de Agerpres.

O tornadă a lovit în jurul orei locale 18:45 (00:45 GMT, duminică) oraşul Garland (Texas) şi a dus la moartea a cinci persoane.

"Sunt cinci decese confirmate. Mașini, case și apartamente din zonă au fost grav avariate", au precizat autoritățile care au afirmat totodată că decesele "au fără îndoială legătură cu faptul că mașinile au fost prinse în tornadă".

De asemenea, alte trei persoane au murit în intemperiile produse în Collin County (Texas).

...................

Un număr de patru persoane au murit într-o tornadă care a lovit sâmbătă orașul Garland, în apropiere de Dallas (Texas), fenomen ce a distrus mai multe clădiri din zonă, au anunţat mass-media americane, scrie AFP, citat de Agerpres.

Milioane de locuitori din sudul Statelor Unite încercau sâmbătă să îşi revină după ce o serie de tornade au dus la moartea a cel puțin 17 persoane în Mississippi, Tennessee și Arkansas.

În acest weekend sunt așteptate furtuni și precipitații puternice în centrul Statelor Unite, motiv pentru care serviciile de meteorologie au atras atenția că zborurile pot fi întârziate pe aeroporturi. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-27Parerea ta...

UK
27 Dec 2015

Nici englezii nu stau prea bine, au parte de inundatii. Clima este ok, este rezultatul extremelor poftelor noastre.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz