2020-04-07 00:38

UPDATE.176 de MORȚI, după ce un un avion al companiei UKRAINE International Airlines s-a prăbușit lângă aeroportul din TEHERAN. Din ce țări proveneau persoanele decedate

 |  09:56
UPDATE.176 de MORȚI, după ce un un avion al companiei UKRAINE International Airlines s-a prăbușit lângă aeroportul din TEHERAN. Din ce țări proveneau persoanele decedate

UPDATE Optzeci şi doi de iranieni şi 63 de canadieni se aflau la bordul avionului companiei Ukraine International Airlines prăbuşit miercuri dimineaţă lângă Teheran, a indicat şeful diplomaţiei ucrainene Vadim Pristaiko, transmite AFP, preluat[ de Agerpres. ''Avem următoarele informaţii privitoare la ţările de origine ale persoanelor decedate în această catastrofă: Iran 82, Canada 63'', a scris ministrul ucrainean pe Twitter. De asemenea, la bord se aflau şi 11 ucraineni (doi pasageri şi nouă membri ai echipajului), zece suedezi, patru afgani, trei germani şi trei britanici, a precizat Pristaiko.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un avion Boeing 737-NG al companiei Ukraine International Airlines s-a prăbuşit, miercuri dimineață, la scurt timp după decolarea de pe aeroportul Imam Khomeini din Teheran, cu detinația Kiev. Aparatul de zbor a căzut în apropierea aeroportului şi a fost cuprins de flăcări, informează Agerpres.

Toţi pasagerii şi membrii echipajului avionului Boeing 737 al companiei Ukraine International Airlines „sunt morţi”, a anunţat preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, citat de AFP şi Reuters.

„Potrivit datelor preliminare, toţi pasagerii şi membrii echipajului au murit”, a scris Zelenski pe pagina sa de Facebook.

”Ambasada noastră este în curs de a clarifica informaţii privind circumstanţele acestei tragedii şi lista celor decedaţi”, a adăugat şeful statului ucrainean.

La scurt timp, Ambasada Ucrainei la Teheran a anunţat că prăbuşirea avionului a fost urmarea unei probleme la motor, excluzând un act terorist drept cauză a acestui incident. Ea a precizat că 168 de pasageri îşi cumpăraseră bilete la zborul către Kiev. Potrivit Organizaţiei Aviaţiei Civile din Iran, în avion se aflau 176 de persoane, inclusiv membri ai echipajului. Directorul general al acestei organizaţii, Hassan Rezaeifar, a precizat că avionul nu a declarat stare de urgenţă înainte de a se prăbuşi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine