2019-07-22 17:37

TRAGEDIE în SUA: Nouă morți după ce un avion cu turiști s-a PRĂBUȘIT

 |  14:46
TRAGEDIE în SUA: Nouă morți după ce un avion cu turiști s-a PRĂBUȘIT

Tragedie în SUA. Cel puţin nouă persoane au murit după ce un avion turistic s-a prăbuşit în zona Arhipelagului american Hawaii, anunţă autorităţile, citate de postul CNN.

Avionul, de tip King Air, s-a prăbuşit vineri seară (sâmbătă dimineaţă, ora României), în apropierea Aerodromului Dillingham, pe Insula Oahu, anunţă Departamentul Transporturilor din statul american Hawaii, citat de Mediafax.

Avionul efectua un zbor turistic în momentul prăbuşirii, a declarat şeful Departamentului Pompierilor din Honolulu, Manuel P. Neves.

După impactul cu solul, avionul a luat foc, au declarat martori citaţi de CNN. Cele nouă persoane aflate la bordul avionului au murit.

Autorităţile americane au declanşat o investigaţie pentru a afla cauzele accidentului aerian.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-22

In legatura cu acest articol...

Avocatul Poporului s-a AUTOSESIZAT după scandalul fetiței dată spre adopție în SUA

PSD. Aleşii premierului pentru funcţiile de preşedinte executiv şi secretar general

Corpul de Control va fi luni în Dolj şi Mehedinţi pentru a face un RAPORT în cazul SORINEI, fetiţa din Mehedinţi luată BARBAR de autorităţi pentru a fi dată spre ADOPŢIE

În atenţia şoferilor. RUTE ALTERNATIVE spre Litoral
Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

Ineditele rețete baltice de atragere a turiștilor străini Insipidul ministru al Turismului de la noi, inginerul silvic Bogdan Trif, a anunțat că, anul trecut, România a cheltuit pentru participarea la 20 de manifestări expoziționale internaționale suma de 7.799.336,95 de lei, ceea ce a însemnat circa 1.700.000 de euro
15 Iul 2019

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray