2019-10-23 06:31

TRAGEDIE pe șosea: 153 de morți în urma EXPLOZIEI unei cisterne cu petrol

 |  10:13
TRAGEDIE pe șosea: 153 de morți în urma EXPLOZIEI unei cisterne cu petrol

Autorităţile pakistaneze au revizuit luni dimineaţă bilanţul la 153 de morţi în urma exploziei unei cisterne cu petrol, iar ţara a întâmpinat în doliu sărbătoarea Eid ul-Fitr. Sute de persoane au fost surprinse de o sferă uriaşă de flăcări, după ce s-au grăbit să strângă petrolul din apropierea unei cisterne răsturnate pe autostrada care leagă Karachi de Lahore, transmite AFP.

Zeci de persoane au format o coadă în faţa spitalelor din Bahawalpur, pentru a recupera trupurile neînsufleţite ale victimelor tragediei din Pakistan.

Premierul Nawaz Sharif a decis să-şi scurteze călătoria în Londra pentru a vizita victimele din Bahawalpur.

Explozia a avut loc duminică dimineaţă, după ce mulţimile au ignorat toate avertismentele şi s-au apropiat de o cisternă răsturnată pentru a strânge petrolul vărsat pe autostrada dintre Karachi şi Lahore.

Aproximativ 40.000 de litri de petrol s-au vărsat pe autostradă, dar cauzele incendiului nu au fost până în acest moment stabilite. Mai mulţi martori susţin că incendiul a izbucnit după explozia unei anvelope a cisternei răsturnate în apropiere de Bahawalpur.

Multe alte persoane rămân în stare gravă în spitalele din Bahawalpur şi Multan.

Şoferul cisternei a supravieţuit accidentului şi a fost arestat de autorităţile pakistaneze, după ce nu a reuşit să-i ţină pe localnici departe. Acest accident a avut loc la doar două zile după ce 69 de persoane şi-au pierdut viaţa într-o serie de atacuri militante din Pakistan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray