2019-09-22 21:51

TRUMP a anunțat numele noului său CONSILIER pe probleme de SECURITATE națională. Cine este „durul” John BOLTON

 |  12:05
 TRUMP a anunțat numele noului său CONSILIER pe probleme de SECURITATE națională. Cine este „durul” John BOLTON

Preşedintele american Donald Trump l-a numit pe neoconservatorul John Bolton, analist la Fox News, în postul foarte influent de consilier pe probleme de securitate naţională la Casa Albă, relatează AFP, preluată de News.ro.

Numirea sa are loc în momentul abordării unor negocieri istorice cu Coreea de Nord şi odată cu apropierea unui termen crucial cu privire la viitorul acordului nuclear iranian, căruia acest fost ambasador american la ONU îi este un mare critic.

”Sunt fericit să anunţ că, începând din 9 aprilie 2018, John Bolton va fi noul consilier pentru securitate naţională”, a anunţat joi Trump, pe Twitter, o nouă schimbare importantă în echopa sa, după o cascadă de destituiri şi demisii în ultimele luni.

Cunoscut pentru stilul său uneori abraziv, John Bolton, în vârstă de 69 de ani, a fost unul dintre liderii ”liniei dure” în cadrul administraţiei George W. Bush, ocupând funcția de ambasador al SUA la ONU.

”Nu mă aşteptam la acest anunţ (…), dar este, evident, o mare onoare”, a reacţionat el, la Fox News, imediat după ce a fost nominalizat.

”Am opiniile mele şi voi avea ocazia să le prezint preşedintelui”, a răspuns el, apărând necesitatea ca locatarul Casei Albe să abă ”un liber schimb de idei” cu diverşi consilieri.

Spre deosebire de secretarul de Stat sau secretarul Apărării, şeful celebrului NSC (National Security Council) nu are nevoie să fie confirmat printr-un vot în Senat pentru a intra în funţie.

”Odată cu numirea lui John Bolton, echipa de politică externă a lui Trump va fi cea mai conservatoare şi ideologică şi cea mai puţin pragmatică din memoria recentă”, a reacţionat Aaron David Miller, un diplomat experimentat care a lucrat în administraţiile democrată şi republicană.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-23Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
23 Mar 2018

daca l-au pus pe Bolton sigur urmeaza un nou conflict gen IRAK sau Libia...probabil se asteapta la asa ceva cine stie ce au mai pus la cale
LEVST.
23 Mar 2018

J.Bolton, aceasta efigie a super-goticului, este singurul republican pentru care as fi votat la presedintie...Omul este dintr-o bucata, stie sa desparta apele de uscat... S-ar putea chiar sa exceada asteptarile si ale lui D.Trump...
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
23 Mar 2018

ha ha ..pana si LEVST confirma ca Bolton e un tip care stie sa dea foc la toata cutia de chibrituri doar ca sa-si aprinda o tigare.........deja si la stiri l-au caracterizat ca fiind un "HARDLINER" impotriva N KOREEA IRAN si RUSIA Pai mai mult decat ceea ce s-a facut pana acum contra celor 3 tari ar fi doar sa incepi un razboi Asa ceva stie oricine sa faca,sa dea foc ,ceea ce e mai complicat ulterior este sa stingi focul
LEVST.
26 Mar 2018

US expulzeaza 60 ofiteri rusi.(...)_____-------______ "Indreptati potecile, neteziti cararile", zice Biblia, cam asta se produce acum, inalti oficiali stiu ca oricum -acest gest- va fi facut de J.Bolton, asa ca incearca sa-i intre in gratii, nu cred ca merge, parca vad ca , cohorte de amploiati federali vor fi trimis la somaj, pentru ca J. Bolton, "means business.Real business"!
Doresc sa comentezMAI VECHI...

De ce PSD + Trump = love În România, Partidul Social Democrat, în Moldova, Partidul Socialist, în Rusia, Rusia Unită (partidul lui Putin) și comuniștii chiar, au aplaudat victoria lui Donald Trump în alegerile prezidențiale. Trump, care a fost candidatul Partidului Republican – conservator, de dreapta - și a câștigat alegerile cu mesaje complet incompatibile cu ale unei formațiuni autentice de stânga
27 Ian 2017 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray