2019-08-17 18:30

Trump a găsit bani pentru zidul de la frontiera cu Mexicul

 |  18:24
Trump a găsit bani pentru zidul de la frontiera cu Mexicul

S-ar parea ca problema legata de banii cu care va fi construit zidul de la frontiera cu Mexicul, respectiv 10 miliarde de dolari, a fost rezolvata: preşedintele Donald Trump va impune o taxă de 20% asupra bunurilor importate din Mexic şi va folosi aceste venituri pentru a construi zidul.

Planul lui Trump a fost anunţat după ce preşedintele mexican Enrique Pena Nieto şi-a anulat vizita la Washington prevăzută pe 31 ianuarie, în cadrul unei dispute declanşate de problema cu privire la cine va plăti zidul.

Trump a semnat miercuri un ordin executiv în vederea construirii zidului la frontiera de sud a Statelor Unite cu Mexicul.

Obligarea Mexicului să plătească pentru acest zid a fost o promisiune-cheie din campania miliardarului populist.

Sean Spicer, un purtător de cuvânt al Casei Albe a declarat pentru presă că preşedintele a discutat acest plan cu congresmeni şi că aceştia vor să-l introducă într-un pachet de reforme fiscale pe care Congresul îl are în vedere. 

El a declarat că o asemenea taxă ar putea să genereze venituri de aproximativ zece miliarde de dolari pe an, scrie News.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-27Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

De ce PSD + Trump = love În România, Partidul Social Democrat, în Moldova, Partidul Socialist, în Rusia, Rusia Unită (partidul lui Putin) și comuniștii chiar, au aplaudat victoria lui Donald Trump în alegerile prezidențiale. Trump, care a fost candidatul Partidului Republican – conservator, de dreapta - și a câștigat alegerile cu mesaje complet incompatibile cu ale unei formațiuni autentice de stânga
27 Ian 2017 |

PUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray