2019-10-15 19:21

TRUMP a petrecut de Revelion cu un mafiot celebru

 |  13:32
TRUMP a petrecut de Revelion cu un mafiot celebru

CNN relateaza ca Donald Trump a ciocnic o cupa cu sampanie, de Revelion, cu nimeni altul decat Joseph "Joey No Socks" Cinque, mafiot din anturajul celebrului John Gotti. Petrecerea dintre ani a avut loc la complexul hotelier Mar-a-Lago, din Palm Beach (Florida) care apartine presedintelui american.

Data fiind multimea pestrita, cu infractiuni la activ, Secret Service, serviciul care asigură paza preşedintelui ales, a informat că nimeni nu a venit la petrecere cu arme pentru ca invitatii au trecut inainte printr-un detector de metale.

Cinque a fost găsit vinovat în 1989 pentru că deţinea obiecte de artă furate. În 1990, el a fost condamnat la „libertate condiţionată”, potrivit documentelor oferite de un angajat al Curţii Supreme din New York.

Instanţa a informat CNN că actul original de condamnare a fost distrus într-un incendiu.

Cinque nu a stat după gratii. Deşi nu există nicio informaţie privind cât a durat „libertatea condiţionată”, faptul că nu mai există alte documente judiciare în acest dosar sugerează că bărbatul nu a încălcat condiţiile fixate.

Într-un interviu acordat în 1995 unei reviste din New York, Cinque a vorbit de fosta sa prietenie cu Gotti.

De asemenea, el a povestit cum a fost „împuşcat de trei ori şi lăsat ca mort” în 1980. Cinque a descris incidentul dreptul un jaf, în timp ce autorităţile cred că a fost vorba mai degrabă de o tentativă de asasinat comandat.

Cinque este preşedintele şi directorul executiv al American Academy of Hospitality Services (AAHS), organizaţie de evaluare în sectorul turistic care, de-a lungul anilor, l-a prezentat pe Trump drept „ambasador extraordinar”. De asemenea, copiii preşedintelui ales au servit ca membri onorifici ai consiliului de administraţie, din care mai fac parte o serie de prieteni şi asociaţi ai lui Trump.

În 2013, AAHS i-a oferit lui Trump un premiu, Six Star Diamond Award, pentru unul dintre terenurile sale de golf din Scoţia. În total, 17 proprietăţi ale lui Trump au primit premii din partea AAHS de-a lungul anilor.

Cinque a apărut de numeroase ori în public alături de familia Trump. În februarie 2009, el şi preşedintele ales au apărut împreună într-un clip de prezentare al AAHS. „Aş vrea să îl felicit în mod special şi să îi mulţumesc lui Joe Cinque, şeful Academiei, pentru munca incredibilă pe care o face. Nu mai este nimeni ca el. Este un tip special. Pur şi simplu nu se apropie nimeni de nivelul lui”, a spus Trump în clip, citat de news.ro.

De asemenea, Donald Trump Jr., unul dintre fiii preşedintelui ales, şi Cinque au arbitrat împreună concursul Miss Universe 2008.

Cinque a fost invitat şi la aniversarea lui Trump din Atlantic City, din urmă cu şapte ani.

Contactată pentru a comenta, echipa de tranziţie a lui Trump a insistat că acesta „nu a negat niciodată că îl ştie pe Cinque”.

Avocatul lui Cinque, Andy Langsam, a declarat că Trump are o „relaţie de afaceri” atât cu AAHS, cât şi directorul său.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-04

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

De ce PSD + Trump = love În România, Partidul Social Democrat, în Moldova, Partidul Socialist, în Rusia, Rusia Unită (partidul lui Putin) și comuniștii chiar, au aplaudat victoria lui Donald Trump în alegerile prezidențiale. Trump, care a fost candidatul Partidului Republican – conservator, de dreapta - și a câștigat alegerile cu mesaje complet incompatibile cu ale unei formațiuni autentice de stânga
27 Ian 2017 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray