2020-08-09 11:37

Trump: Abia aștept să primesc sfaturi de la Obama

 |  21:49
Trump: Abia aștept să primesc sfaturi de la Obama

Republicanul Donald Trump a declarat joi seară că abia aşteaptă să primească sfatul preşedintelui Barack Obama şi vrea să colaboreze cu administraţia acestuia pentru a asigura tranziţia de putere de la Casa Albă. Declaraţiile au avut loc în cadrul primei întâlniri dintre preşedintele ales şi actualul lider al Statelor Unite.

”Am discutat mai multe subiecte, unele excelente şi altele ceva mai dificile [...] Însă abia aştept să-i cer în viitor sfatul preşedintelui Obama”, a comentat Donald Trump în cadrul unei conferinţe de presă comună cu Barack Obama.

Trump a explicat că a discutat aproximativ o oră şi jumătate cu preşedintele Obama, însă ar fi dorit să aibă o conversaţie mai lungă şi aşteaptă cu nerăbdare alte întâlniri la Casa Albă.

”Am mult respect pentru preşedintele Obama. Am discutat circa o oră, iar după mine această întâlnire ar fi putut chiar să dureze mai mult [...] Domnule preşedinte, pot să spun că a fost o mare onoare să fiu aici cu dumneavoastră”, a spus miliardarul republican.

Preşedintele Obama a fost primul care s-a adresat presei şi a menţionat că a purtat o conversaţie excelentă cu Donald Trump. Printre subiectele discutate de actualul preşedinte cu succesorul său se numără politica externă, problemele organizatorii legate de tranziţia de putere, precum şi problemele de politică internă.

”Am avut oportunitatea unei discuţii excelente cu Donald Trump [...] Prioritatea mea numărul unu în următoarele luni este să realizez o tranziţie de putere care asigură succesul preşedintelui Trump”, a precizat Obama.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz