2019-10-23 15:56

UPDATE. Trump, AMENINȚARE fără precedent la adresa Rusiei. Răspunsul Moscovei

 |  14:46
UPDATE. Trump, AMENINȚARE fără precedent la adresa Rusiei. Răspunsul Moscovei

Președintele SUA, Donald Trump, a reacționat dur la adresa Rusiei după mesajul unui oficial rus care afirma că orice rachetă ar fi lansată de americani către Siria va fi doborâtă.

UPDATE 15.19 ”Rachetele inteligente ar trebui să zboare către teroriști, nu către un guvern legitim, care a petrecut mai mulți ani luptând împotriva terorismului internațional pe teritoriul său. Inspectorii OPCW sunt conștienți că aceste rachete inteligente vor distruge toate dovezile lăsate de armele chimice? Sau ăsta este planul real - să acopere toate dovezile acestui atac inventat, astfel ca inspectorii internaționali să nu mai găsească nimic”, a răspuns purtătoarea de cuvânt a ministertului de Externe al Rusiei, Maria Zakharova.

'Rusia a promis că va doborî una câte una toate rachetele trase către Siria. Pregăteşte-te Rusia, pentru că ele vor veni, frumoase, noi şi inteligente ('smart'). Nu ar fi trebuit să fii prietenă cu un animal care ucide cu gaze ('Gas Killing Animal'), care-şi ucide propriul popor şi îi face plăcere', a scris Trump pe Twitter. 

40 de persoane au fost ucise sâmbătă într-un presupus atac chimic la Douma, iar Trump a condamnat atacul "atroce" comis asupra unor "civili nevinovaţi" şi a promis că va lua rapid o decizie în acest sens.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-11Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
11 Apr 2018

americanii o sa vanda rachete la sauditi,si rusii la sirieni.......MARE MARE BUSINESS..afacere cu moartea
DR.FU MAN CIU
11 Apr 2018

Putin nu se lasa pana nu il schimba oligarhii rusi,din acelasi neam cu oligarhii americani!Ei l-au puis ,ei il dau jos!
HAI FA IN FIN
11 Apr 2018

CIRC SI EXPERIENTE PE ALTI
TRUMP SI PUTIN
12 Apr 2018

DOUA ANIMALE AVIDE DE PUTERE . DIN POZA LIPSESTE ALT ANIMAL AVID DE PUTERE , BORFASUL NATIONAL DRAGNEA . TOTI TREI SINT COMBINATI CU FEMEI CU CEL PUTIN 30 DE ANI MAI TINERE . O EXPERTIZA MEDICALA AR FI NECESARA INAINTEA DEPUNERII CANDITATURII . ASTIA TREI NU AU TOATE TIGLELE PE CASA .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray