2019-09-21 02:04

TRUMP anunță victoria totală asupră Statului Islamic în SIRIA

 |  19:49
TRUMP anunță victoria totală asupră Statului Islamic în SIRIA

Gruparea Statul Islamic a fost învinsă „100%" în Siria, a afirmat, vineri, preşedintele american Donald Trump, arătându-le jurnaliştilor hărţi cu regiuni controlate în trecut de organizaţia teroristă, relatează AFP şi DPA, preluate de Agerpres.

„Califatul teritorial al Statului Islamic a fost eliminat 100%" din Siria, a declarat la rândul său purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Sarah Sanders, într-o discuţie cu jurnaliştii în timpul deplasării cu Trump spre Florida.

După ce a ajuns la West Palm Beach, Trump a arătat două hărţi ale Siriei - una în care cu cerneală roşie erau marcate teritoriile controlate de Statul Islamic, înainte de venirea sa la putere, şi una fără nimic roşu. „Aici era ISIS (Statul Islamic - n.r.) şi aici este ce avem acum", a spus Trump, arătând spre zona fără nicio porţiune roşie ocupată de gruparea jihadistă. Apoi el le-a înmânat hârtia reporterilor: „Puteţi păstra harta. Felicitări”".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-22Parerea ta...

GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
22 Mar 2019

pai STATUL ISLAMIC adica ex-ALQAIDA au emigrat toti inGERMANIA la MUTTI MERKEL de aia nu mai sunt in SIRIA
NAZI CUFURITI!
22 Mar 2019

Ti a emigrat tie si ultimul neuron scarbosenie nazista!bosorogule
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Speranţă din cenuşă În fiecare zi mor sute de oameni în conflictele din Siria şi Irak, dar a fost nevoie de seria de atentate de la Paris, soldată cu 132 de morţi, pentru ca lumea să se trezească la realitate. Iar realitatea este că Statul Islamic (ISIS) a devenit duşmanul comun al întregii lumi civilizate, din Est şi din Vest, iar pentru înfrângerea sa este nevoie de unirea tuturor forţelor care, acum, acţionează separat
19 Noi 2015

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray