2019-10-15 19:22

TRUMP, arătat cu degetul și de către ONU. Vezi cum califică organizația mondială decretul anti-imigrație

 |  17:55
TRUMP, arătat cu degetul și de către ONU. Vezi cum califică organizația mondială decretul anti-imigrație

Înaltul comisar al ONU pentru Drepturile Omului, Zeid Ra'ad Al Hussein, a denunţat luni "lipsa de generozitate" pe care o reflectă decretul antiimigraţie al preşedintelui american Donald Trump, relatează site-ul cotidianului Le Figaro, citat de Mediafax.

"Discriminarea pe bază de naţionalitate este interzisă de către Drepturile Omului", a scris acesta pe Twitter. „Decretul american dă de asemenea dovadă de o lipsă de generozitate şi iroseşte resursele necesare pentru lupta împotriva terorismului", a adăugat el.

Decretul interzice intrarea pe teritoriul Statelor Unite în cazul tuturor refugiaţilor, oricare ar fi originea lor, timp de 120 de zile, iar în cazul refugiaţilor sirieni, pe perioadă nedeterminată.

De asemenea, prin decret se interzice intrarea pe teritoriul SUA timp de 90 de zile cetăţenilor provenind din şapte state cu populaţie majoritar musulmană, consideraţi surse de terorişti de către Washington: Iran, Irak, Libia, Somalia, Sudan, Iran, Siria şi Yemen.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-30Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

De ce PSD + Trump = love În România, Partidul Social Democrat, în Moldova, Partidul Socialist, în Rusia, Rusia Unită (partidul lui Putin) și comuniștii chiar, au aplaudat victoria lui Donald Trump în alegerile prezidențiale. Trump, care a fost candidatul Partidului Republican – conservator, de dreapta - și a câștigat alegerile cu mesaje complet incompatibile cu ale unei formațiuni autentice de stânga
27 Ian 2017 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray