2020-07-06 22:32

TRUMP, avertiment dur pentru IRAN: „Dacă atacă americani, vom lovi 52 de locații iraniene de nivel foarte înalt!”

 |  09:34
 TRUMP, avertiment dur pentru IRAN: „Dacă atacă americani, vom lovi 52 de locații iraniene de nivel foarte înalt!”

Preşedintele american, Donald Trump, a avertizat Teheranul că Statele Unite au identificat 52 de situri în Iran şi le vor lovi „foarte rapid şi foarte dur" dacă Republica Islamică atacă personal sau obiective americane, notează AFP, preluată de Agerpres.

Unele din aceste situri iraniene "sunt de nivel foarte înalt şi foarte importante pentru Iran şi pentru cultura iraniană", a precizat Donald Trump într-un mesaj pe Twitter. "Statele Unite nu mai doresc ameninţări!", a atras el atenţia.

Donald Trump a subliniat că numărul 52 corespunde cu cel al americanilor ţinuţi ostatici timp de peste un an cu începere de la sfârşitul lui 1979 în ambasada Statelor Unite la Teheran.

Anunţul făcut de preşedintele Statelor Unite intervine ca răspuns la ameninţările cu răzbunarea formulate de liderii de la Teheran după lovitura americană care l-a ucis la Bagdad pe generalul iranian Qassem Soleimani, şeful Forţelor Quds, însărcinate cu operaţiuni în exteriorul Iranului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-05Parerea ta...

ARTA RăZBOIULUI
05 Ian 2020

Poți descoperi prin vorbele lui TRUMP arta războiului. Departe este îngrijorarea romanilor . Iranul nu are arme nucleare și va renunța cu calm la adevăratul război.
BABUIN
05 Ian 2020

Asta este efectul betivilor ce adorm cu capul pe ......peturi goale
DESTEPT
09 Ian 2020

Deocamdata tea mirlit araboi papagalule . Vezi sa nu vina vrun delfin spre portavioane . Se vede ca au soferi destepti , deocamdata
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz